Haideți la Hospice Carnival, o petrecere dedicată celor care se luptă să trăiască

Unii se străduiesc să asigure famiilor un trai decent într-o țară în care, oricât ai fi de inteligent, bun și talentat, nu ești apreciat cum se cuvine. Și așa se luptă ei să trăiască. Alții încearcă să facă ceea ce le place cu tot dinadinsul deoarece pentru ei viața se rezumă la pasiune. Și așa luptă ei să trăiască. Mulți se lasă mânați de emoții și nu își imaginează existența fără iubire, în timp ce alții se ambiționează să schimbe mentalități și să stârnească revoluții. Și așa luptă ei să trăiască.

Toți ne luptăm să trăim într-un fel sau altul. Însă foarte mulți oameni- aceia despre care se vorbește mai puțin și uneori cu teamă, durere și reținere – așteaptă chiar acum cu sufletul la gură rezultatele unor analize sau își doresc să se termine odată toate ședințele de chimioterapie și sărbătoresc fiecare zi în care sunt încă în viață. Pentru că așa luptă ei să trăiască.

Haideți la Hospice Carnival ( se întâmplă pe 3 iunie, în Grădina Floreasca, de la ora 19:30) și puteți ajuta o personă care luptă cu o boală grea: cancerul.

P. S. Aflat la a 2-a editie, Hospice Carnival isi doreste sa aduca impreuna 400 de persoane care sa sustina cauza a 400 de pacienţi diagnosticati cu cancer, copii si adulti din Brasov si Bucuresti, ingrijiti lunar de catre fundatie. Detalii aici.

hospice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: