Haideți la Hospice Carnival, o petrecere dedicată celor care se luptă să trăiască

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Unii se străduiesc să asigure famiilor un trai decent într-o țară în care, oricât ai fi de inteligent, bun și talentat, nu ești apreciat cum se cuvine. Și așa se luptă ei să trăiască. Alții încearcă să facă ceea ce le place cu tot dinadinsul deoarece pentru ei viața se rezumă la pasiune. Și așa luptă ei să trăiască. Mulți se lasă mânați de emoții și nu își imaginează existența fără iubire, în timp ce alții se ambiționează să schimbe mentalități și să stârnească revoluții. Și așa luptă ei să trăiască.

Toți ne luptăm să trăim într-un fel sau altul. Însă foarte mulți oameni- aceia despre care se vorbește mai puțin și uneori cu teamă, durere și reținere – așteaptă chiar acum cu sufletul la gură rezultatele unor analize sau își doresc să se termine odată toate ședințele de chimioterapie și sărbătoresc fiecare zi în care sunt încă în viață. Pentru că așa luptă ei să trăiască.

Haideți la Hospice Carnival ( se întâmplă pe 3 iunie, în Grădina Floreasca, de la ora 19:30) și puteți ajuta o personă care luptă cu o boală grea: cancerul.

P. S. Aflat la a 2-a editie, Hospice Carnival isi doreste sa aduca impreuna 400 de persoane care sa sustina cauza a 400 de pacienţi diagnosticati cu cancer, copii si adulti din Brasov si Bucuresti, ingrijiti lunar de catre fundatie. Detalii aici.

hospice

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)