Candidatul Pizdocea

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Domnul Pizdocea are cam pe la 52 de ani. Trecut prin multe.

Acum s-a trezit propus candidat la Primărie din partea PUT Partidul Unității Târzii. Prima dată a crezut că este o glumă. Dar apoi a înțeles că ăilalți, care ar fi dorit să pupe scaunul de edil șef, se certau între ei atât de tare și nu reușeau să aungă la o concluzie, încât, ca să iasă din blocaj pentru că depunerea candidaturilor trebuia săvârșită repede, cineva l-a propus pe el, domnul Pizdocea. Că are imagine bună, că are o anumită experiență politică, că aia, că aialaltă. Iar șeful partidului a concluzionat: ”e bun, îl punem pe el și noi ne facem făcutele”.

Așa a ajuns domnul Pizdocea candidat. Are șanse sau nu, dracu știe. Mai ales că principalul contracandidat este doamna Puleascu, de la MUE Mișcarea Uniunea Echidistantă. Mă rog, mai este și ăsta micu, Puțileanu, dar nu prea contează, e independent, adică fix trânta.

Acum domnul Pizdocea mai are de ales între cele două sloganuri propuse de stafful PUT. Îi plac amândouă, nu știe pe care să îl aleagă.

Votează Pizdocea! – ăsta îi place, direct, la obiect, fără alte abureli.

Pizdocea ne place la toți! – și ăsta e bun. E mai social, așa, cu iz bisericesc, targetează bine de tot segmentul electoral PUT.

Poc, îl pleznește epifania! Hai să le combinăm! Asta este ideea! Cu sloganul ăsta merge la luptă!

[Tweet “Pizdocea pentru toți!”]

Gata, ăsta este! Și deja simte furnicături prin stomac: primarul Pizdocea. Cât de bine sună…

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Candidatul Pizdocea”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)