De ASTRO FEST puteți să îl întâlniți pe Dumitru Prunariu și să vă uitați la stele

Mereu m-a enervat la București că nu pot să văd stelele foarte bine. Și nu pentru că port eu ochelari :D, ci pentru că în acest oraș nu se pot observa așa, ca la munte, de exemplu.

Vă dați seama că atunci când am auzit de Astro Fest, m-am bucurat pentru că festivalul  acesta include – undeva, în lista de activități, și observațiile astronomice. Ieei! :D

Revenind cu picioarele pe pământ, una dintre părțile și mai faine (până la stele și înapoi) ale Astro Fest este că oferă publicului iubitor de astronomie şi explorare spaţială, şansa să îi întâlnească pe Dumitru-Dorin Prunariu şi invitaţii săi. Și aceasta pentru că se împlinesc 35 de ani de la zborul în spațiu realizat de Prunariu și e frumos să sărbătorim cum se cuvine acest eveniment. :)

Evenimentul de pe 14 mai va include observaţii astronomice, cursuri, prezentări, ateliere şi expoziţii de astro fotografie. De asemenea, redacţia Ştiinţă&Tehnică, partenerul acestui eveniment, va organiza o amplă dezbatere pe tema prezenţei României în industria aerospaţială internaţională, iar Fun Science va susţine un program special dedicat copiilor, „Aventurierii Spaţiului”. Silent Strike şi Dan Basu vor încheia evenimentul cu un performance live, audio-video.

Festivalul va avea accesul liber şi se va desfăşura între orele 16:00-23:00 în Aula Bibliotecii Naționale a României şi în parcarea sa exterioară.

Pe 15 mai, Astro Fest continuă la Therme Bucureşti. Începând cu ora 11.00, grupul de astronauţi va lua parte la lansarea proiectului „Galaxy Explorers”.

astro fest

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.