Cine vine la Open Connect Summit #5 din partea mea ajută Salvați Copiii!

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Dragilor,

Unul din lucrurile faine la meseria asta a mea este că pot combina utilul cu plăcutul, ca să zic așa. Caz concret: prea- frumoasa ispravă Open Connect Summit #5, unde am onoarea să prestez, alături de alți stimabili. Asta ar fi partea utilă. Dar și aia plăcută, desigur, căci tare îmi place să propovăduiesc cuvântul 2.0! :))

Parte și mai plăcută, dacă vreți, este că am un cod de afiliat – CHINEZU este acesta, folosiți-l cu încredere! – pe care cei care vor să cumpere bilete la eveniment pot să îl folosească. Comisionul aferent biletele pe care voi le cumpărați folosind acest cod o să îl donez minunaților (eu așa le spun, tot timpul) de la Salvați Copiii. Pentru că tare, tare mi-e drag ce fac ei…

Așa că, dragilor, dacă tot vreți să veniți la eveniment, vă rog să folosiți acest cod CHINEZU când cumpărați biletele. Pentru că fiecare leuț care ajunge în contul Salvați Copiii este folosit cum trebuie de această organizați, pe care eu o apreciez la modul superlativ.

Evenimentul are loc la Connect Hub, Bd. Dacia nr. 99, etaj 4. Iar biletul costă 149 de lei. Aveți mai jos ce primiți de banii ăștia, ca să o spun cam de la peluza la care îmi place să mă situez :D

Eu o să susțin și un workshop, dar și o prezentare. Promit să fiu așa cum mă știți, tranșant, dar funny, sincer până la durere, dar realist prin această sinceritate!

Ceilalți speakeri de mare angajament o să vă lovească dur și corespunzător cu kno-howul lor. Care numai puțin nu este, v-o zic direct. Uitați-vă la fiecare dintre ei și o să înțelegeți de ce zic asta.

Networkingul pe care îl câștigați la acest eveniment este unul de substanță. Pentru că, așa cum ne-au obișnuit întâlnirile Open Connect, vine doar lume bună, care este pusă pe treabă (a se citi ”hai să ne ajutăm rețiprok avantajos” :D).

Vă aștept cu mare drag la ispravă! Și nu uitați de codul CHINEZU, ca să contribuiți prin asta la activitatea frumoasă a minunaților de la Salvați Copiii.

Vă mulțumesc!

Cristian_China_Birta

OCS5_speakers

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)