Haideți la un impro-show pe 22 mai și puteți ajuta copiii bolnavi de cancer

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Marțienii, trupa de improvizații despre care v-am mai povestit eu cândva, revin cu un nou impro-show caritabil. De data aceasta vor să ajute copiii bolnavi de cancer din trei spitale bucureștene:

Obiectivul misiunii noastre? Să sprijinim micii pacienți să lupte cu o boală mult prea mare pentru ei, hrănindu-se sănătos, păstrând o igienă adecvată şi bucurându-se de mici surprize oferite de voluntarii Asociaţiei Spitale Curate. 

Pe scurt, Marțienii vor susține un spectacol pentru a susţine inițiativa „Zi cu fapte bune” – programul Asociației Spitale Curate, la Copper’s Pub, pe data de 22 mai, de la ora 19:00.

impro-show

Evident că sunteți așteptați să participați  la eveniment . Donațiile voastre pot asigura o masa sănătoasă pe zi copiilor bolnavi de cancer. :)

*Rezervări puteți face la numărul de telefon: 0372705933 sau la adresa de mail: rezervari.copperspub@gmail.com, iar donația recomandată este de 30 de lei.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)