Lume, lume, Hyperliteratura caută cel mai bun blog de carte din România

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Iată un concurs care-mi place tare din mai multe motive: îmi place să citesc, promovează bloggerii, promovează cărțile și promovează bloggerii care promovează cărțile :D.

Este vorba despre  „Cel mai bun blog de carte din România” #2016 și este organizat de Hyperliteratura, iar calendarul acestuia este următorul:

  • 02-20 mai: înscrierea blogurilor în concurs;
  • 22-24 mai: echipa Hyperliteratura selectează cele mai bune 10 proiecte înscrise și anunță finaliștii în data de 25 mai;
  • 26-28 mai: jurizarea proiectelor rămase în finală de către juriul concursului format din Andrei Ruse, scriitor și director Hyperliteratura.ro, Ariel Constantinof, blogger și inițiator Trei idei, Mario de Mezzo, manager cultural, Liviu Mihaiu, jurnalist și director Radio Guerilla, Marius Ghilezan, jurnalist și director Bookiseala.ro și Vlad Tăușance, poet și specialist în comunicare.
  • 30 mai: anunțarea câștigătorilor (primele trei bloguri).

Câștigătorul (primul loc) va primi un pachet de 10 cărți selectate de echipa Hyperliteratura și va beneficia de promovarea blogului său și a articolelor sale pe revista Hyperliteratura și pe platformele partenerilor media ai proiectului.

P. S. Succes tuturor participanților!

blog de carte
Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)