Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

De ce vin 15 străini în București ca să vadă meciul dintre AS Frăția și Progresul Spartac

Dacă vi se pare că o dau în caterincă în titlu, mai băgați o fisă. Căci ce zic acolo este adevărul adevărat. Adică 15 străini din Anglia, Scoția, Danemarca și Germania vin în București ca să vadă și meciul dintre AS Frăția și Progresul Spartac, dar și alte meciuri. Din fotbalul românesc. Și vin pentru că i-a convins Andrei Otineanu. Care a lansat proiectul Romanian Ground Hop. O idee excelentă, de altfel, pentru care îl felicit maxim!

romanian groundhopper logoDe ce îmi place așa de tare ideea asta? Pentru că reprezintă, în esență, o combinație perfectă dintre 3 lucruri care îmi plac mie foarte tare: excursie, sport și bere :)) Adică, mai pe șleau, străinii vin să cunoască Bucureștiul, o să îl cunoască dintr-o perspectivă fotbalistică, după care, firește, se vor adăpa hidrata cu berea din crâșmele noastre, care pentru ei este aproape gratis!

Dacă vă interesează toată chestiunea, puteți să urmăriți desfășurarea ostilităților pe blogul isprăvii și/sau pe pagina de facebook.

Acuma, dacă ar fi să preîntâmpin nișe comentarii din partea voastră, s-ar putea pune întrebarea: păi de aia îi aducem pe străini, ca să îi ducem pe niște stadioane răpciugoase și vai mama lor, adică să ne facem singuri de telecomandă?

Cumva, o asemenea întrebare ar avea sens. Numai că, vedeți voi, străinii cu pricina știu la ce vin, adică știu că vin să vadă fotbalul mic într-o țară pe care ei o consideră tare înapoiată. Așa că nu cred că, la nivel de așteptări, avem cum să îi surprindem negativ. Ba chiar, dacă îmi permiteți, aș miza că o să îi surprindem pozitiv și că o să plece de aici cu niște sentimente corespunzătoare, precum spuma berii :D

Bravo, Andrei, pentru inițiativă!

romanian groundhopper

2 comentarii la “De ce vin 15 străini în București ca să vadă meciul dintre AS Frăția și Progresul Spartac

  1. Andrei Otineanu Reply

    Multumesc. Sper sa le placa si sa revina toti cat mai curand!

    • Cristian China-Birta Reply

      O zic și aici, așa cum ți-am spus-o de prima dată când am auzit de idee: foarte tare, bravo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.