OMV Petrom SEMIMARATONUL București are loc pe 14-15 mai

În 14-15 mai, vă așteptăm la cea de a cincea ediție a evenimentului OMV Petrom Semimaratonul București, eveniment marca Bucharest Running Club, organizatorul celor mai mari evenimente de alergare stradală din România, la care participă anual peste 25.000 de alergători din peste 50 de țări.

Sâmbătă 14 mai, la Cursele Copiilor McDonald’s, vor alerga copii cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani, care vor lua startul grupați pe categorii de vârstă și gen, din douazeci in douazeci de minute,  incepand cu ora 10,30.  Duminică 15 mai, în funcție de gradul de antrenament, alergătorii pot opta pentru – Semimaraton 21 km, 10 km Individual Volkswagen, Ștafeta Vodafone (echipe de  3 persoane de acelasi gen sau mixte, fiecare alergand 8km, 8km sau 5km), sau un tur al  a Casei Poporului si al Parcului Izvor la Cursa Adolescentilor sau la Cursa Populară Mega Image (3,6 km).

OMV Petrom Semimaratonul București  este mai mult decât o competiție de alergare – este o sărbătoare a capitalei la care ii invitam pe toti bucurestenii pe strazi, să îi încurajeze pe alergători, sa ii sprijine la punctele de hidratare,  sa isi ia micul dejun la cafenelele de pe traseu sau pur si simplu sa ii urmareasca pe artiștii care dau reprezentații pro bono.

Vă asteptăm să vă înregistrați online pe www.bucuresti21km.ro, până pe 3 mai la cursele pentru adulți și până în 8 mai la cursele copiilor. Inscrierea fiecaruia poate fi directionata catre una dintre cele 15 cauze pentru care contributia fiecaruia dintre noi conteaza. Selectati cauza de pe pagina de inregistrare.

Înainte de fiecare start antrenorii World Class vor face un program cardio de cate 30 minute iar pe toata durata celor doua zile, vor avea loc in Piata Constitutiei clase de yoga, de stretching, de spinning.

14-15 mai zilele sarbatorii sportului in are liber alaturi de Bucharest Running Club, de World Class si de ceilalti parteneri care colaboreaza pentru cel mai de succes eveniment sportiv de masa al primaverii: OMV Petrom Semimaratonul Bucuresti 2016.

“Bucharest Running Club a fost deschizător de drumuri, cel care a dat startul in urma cu 9 ani acestei explozii a mișcării în aer liber și alergării de masă din prezent. Am pornit de la câteva sute de participanți, am ajuns la zeci de mii, iar alergarea a devenit sportul cel mai practicat din România. Această poziție ne obligă să păstrăm nivelul calității și al standardelor internaționale iar evenimentele sub marca Bucharest Running Club să fie de elită, premium, premier events, a declarat Oana Năstase, Director Bucharest Running Club.

Sponsori si parteneri: OMV Petrom – sponsor oficial, Volkswagen-sponsor cursa de 10 km si masina oficiala, adidas – sponsor tehnic, Mc Donald’s – sponsor cursa copiilor, Vodafone – sponsor stafeta si partener comunicatii, Mega Image – sponsor cursa populara, Ursus Cooler-berea oficială, Caroli Foods, Hilton Athenee Palace – hotelul oficial,  Izvorul Minunilor – apa oficială, Isostar – energizantul oficial, City Grill, Hanu Berarilor, Global Relocation Services; parteneri media: TVR, TV City, Europa fm, Vibe fm, Rock fm,  National TV, Men’s Health, Cosmopolitan, National Geographic, Femeia, Sanatatea de Azi, Casa Lux, Gazeta Sporturilor, Ring, Running Mag, Itsy Bitsy, In Your Pocket, Media Trust; partenerii instituționali: Primăria Municipiului București, Ministerul Tineretului și Sportului, Federația Română de Atletism, Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Inspectoratul Scolar Bucuresti. ONG-uri asociate și recomandate: Hope and Homes for Children, HOSPICE Casa Sperantei, Fundația Olimpică Română,  WWF-Team Panda  Romania, Light into Europe, United Way, Viitor Plus, Little People, Touched Romania, Concordia, Special Olympics, Fundația Star Storage, Hand 2 Hand, Ajungem Mari, Teach for Romania, Romania Angel Appeal.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)