Hai cu mine gratuit la un turneu de poker unde poți câștiga 1.000 de dolari :D

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Dragilor, vă rog să profitați de oferta asta! Căci, nu-i așa, de câte ori aveți ocazia să mă bateți pe mine la ceva? Și să ne și simțim bine făcând asta! :)) Acuma, poate credeți că e pe caterincă ce zic eu aici. Și ați avea dreptate. Dar nu 100% :D Căci zic de faptul că aveți ocazia să mă bateți pentru simplul motiv că o lecție de poker cu Dan Chișu nu înseamnă că deja știu juca. Dar zic și că o să ne simțim bine pentru că eu altfel nu concept nici un joc, altfel parcă ne dă ceva cu virgulă. Altfel spus, jocul din seara asta – după cum vă raportez mai jos – întrunește toate condițiile necesare să fie ceva corespunzător… :D

Așadar, în seara asta, 28 aprilie, de la ora 19.00, puteți să jucați alături de mine și o partidă de poker hold’em, la care puteți să câștigați 1.000 de dolari, înscrierea gratuită, doar că trebuie să urmați pașii de mai jos.

Pasul 1. Intri pe Pokerstars.ro și îți faci cont (evident, dacă ai deja unul, poți să îl folosești pe ăla).

Pasul 2. Instalează softul Pokerstars.

Pasul 3. Joacă-te un pic cu platforma, dacă nu ai mai jucat niciodată. Vezi că ai varianta de a folosi ”play money”, adică bani virtuali, gratuiți, așa de antrenament.

Bun, după ce ai făcut toate acestea, aceștia sunt pașii pe care trebuie să îi faci pentru a te înscrie în partida de poker, care îți poate aduce 1.000 de dolari.

Pasul 1. Ăsta este un reminder că partida are loc astăzi, joi, 28 aprilie, de la ora 19.00 :D

Pasul 2. Jocul este un Community Freeroll, adică înscrierea este gratuită. Ca să te înscrii în turneu, caută după indicativul T# 1545003830. Sau poți urma traseul pe care îl zice Petreanu: ”Dă click pe tab-ul Tournaments. Dedesubt, la Game alege No Limit Hold’em iar la Buy-in alege Freeroll. Ar trebui să apară Romanian Blogger Community Freeroll. Este turneul nostru private. Dacă în dreapta scrie registering, înseamnă că încă te mai poți înregistra ca să joci”.

Pasul 3. Când vi se cere parola, să introduceți blog, dar aveți grijă că este case-sensitive, deci o scrieți așa cum este, cu litere mici. Și gata ești în joc!

Încă o dată: deși înscrierea este gratuită (mulțumim Pokerstars pentru oportunitate!), puteți câștiga 1.000 de dolari, bani reali, care urmează să fie virați câștigătorului în contul de pe platformă (vedeți că sunt niște reguli legate de asta, cercetați să fiți informați).

Eu abia aștept să mă bateți, cum ziceam. Deși m-am antrenat un pic în vederea acestui turneu. Doar că în partida online de zilele trecute am făcut greșeala să forțez maxim norocul, deși ”antrenorul” Dan Chișiu ne-a avertizat că norcul e doar o mică, mică parte din arsenalul unui jucător adevărat. Eu am zis ”aș, ia să văd” și am văzut. Adică am cam ieșit primul de la masă pe strategia mea de doar noroc :)) Asta să îmi fie învățătură de minte…

Și un avertisment pentru voi toți: pokerul nu este un joc de noroc, ci de strategie, de răbdare, de calcul, de știință, de ce vreți voi. Dar nu de noroc. Vorba lui Dan Chișu: ”ați văzut voi campion mondial la loto?” :))

Încă ceva: pentru orice chestiuni de astea mai tehnice, folosiți mailul de contact support@pokerstars.eu.

Acestea fiind spuse, ne vedem la ora 19.00 pe Pokerstars.ro! Succes tuturos. Deși, desigur, doar unul o să câștige…

Poker_Stars_tutorial_Dan_Chisu_168 (1024x683)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Hai cu mine gratuit la un turneu de poker unde poți câștiga 1.000 de dolari :D”

  1. Alexandru aka Bettinghot

    iti multumim ca impartasesti cu noi parola frumos ca mai sunt din cand in cand si freeroluri doar pentru romani :D succes in turneu te astept :D muhahaha :)))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Top articole din această secțiune

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)