Cum am învățat să joc poker de la Dan Chișu

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Ok, recunosc, mă întind un pic în titlu. Adică mai corect ar fi fost să spun cum am învățat de la Dan Chișu că mai am foarte muuuuult să învăț cât de cât poker :)) Dar, vorba chinezului bătrân, așa cum un drum de 1000 de km începe cu primul pas, se cheamă că partida de poker explicat, cum ar veni, pe care am jucat-o la invitația Pokerstars ar fi cam primul pas.

Poker_Stars_tutorial_Dan_Chisu_163 (1024x683)Ca orice lecție, și cea pe care am primit-o cu această ocazie are niște urmări. În ceea ce mă privește urmarea cea mai cea este următoarea: pokerul nu este un joc de noroc. Da, știu, pare furculition, dar atunci când îl auzi pe Dan Chișu că te întreabă ”cine este campionul mondial la loto?” parcă înțelegi atfel chestiunea, căci, nu-i așa, la poker campionii sunt cam tot ăia, adică nu norocul i-a adus acolo, ci altceva, cu totul altceva. Evident că fără noroc nu ar fi imaginea completă. Căci dramul ăla de noroc are rolul lui, uneori teribil. Dar e doar un dram, adică puțin, asta am vrut să vă raportez.

Acuma, pe partea de laudă, din cei 7 care am început jocul, încet, încet au ieșit pe rând toți și în ”finală” am rămas doar eu cu Vlad Petreanu. Și, după ce ne-am tatonat pe tot terenul câteva partide :)), am decis să risc totul și am băgat un all in de mare angajament. Am pierdut. Doar că Vlad a câștigat cu niște cărți care în mod normal ar face masa de rușine :)) Dar cât de faină a fost senzația aia de adrenalină să vezi toate chipsurile de pe masă că depind de all in-ul tău… :D

Poker_Stars_tutorial_Dan_Chisu_189 (1024x682)Bine, cel din finală nu a fost primul all in pe care l-am strigat, am mai avut unul. Care mi-a ieșit splendid, așa că am curățat jumătate masa cu el :)) Ăla a fost ce trebe, jur că m-am simțit într-un mare fel!

Am râs mult la partida asta. Adică feng shuiul a fost în așa măsură încât Dan Chișu a punctat decisiv: ”să știți că pokerul nu este un joc de noroc. Mă rog, la ce ați jucat voi astăzi…” =))

Dar, după mintea mea, cam despre asta este vorba în orice joc, să te și distrezi, să te simți bine, dacă vreți, altfel doar să te gândești la miză și să te stresezi permanent nu face parte de nici o culoare din ceea ce numesc eu simțire de bine :)

O să îmi exersez aptitudinile pokeristice pe Pokerstars.ro. Așa, lejer, nimic forțat. Căci forțările în domeniul ăsta sunt departe de mine. Ceea ce vă doresc și dumneavoastră :) Și o să vă provoc și pe voi la o partidă, așa că stați pe aproape. Doar să mă mai lăsați un pic să mă antrenez, firește!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Cum am învățat să joc poker de la Dan Chișu”

 1. Dacă ai niște pile acolo, spune-le, te rog, că e idiot rău sistemul de înregistrare.
  În primul rând, aveam un cont pe pokerstars.com din 2010, pe care nu pot să-l accesez deloc, întrucât nu-mi dă posibilitatea să-l migrez pe .ro, iar site-ul de .com mă duce mereu numai pe .ro. Deci la revedere, dacă aveam bani acolo :))
  În al doilea rând, mi-am făcut un cont nou pe pokerstars.ro și la înregistrare mi-au zis că trebuie confirmat mail-ul. Însă când am primit mail-ul și am apăsat din instinct link-ul ăla unde este, de obicei, „please click here to confirm bla bla”, la ei scria „If you did not expect this email please click here to prevent this email address from being used.”.
  Drept urmare am reușit să-mi blochez contul, orice încercare de a downloada clientul rezultând către o eroare „pagina nu a fost găsită”.
  Am încercat apoi să schimb mail-ul contului nou creat cu o altă adresă, iar acum nu mai pot să văd nici setările contului, nici nu am primit nimic pe celălalt mail.

  Mi se pare o experiență inacceptabilă pe un site atât de mare…

 2. Pingback: Hai cu mine gratuit la un turneu de poker unde poți câștiga 1.000 de dolari :D - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)