Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Cămașa albă de vacanță

Cămașa albă de vacanță este cea mai recentă colaborare Noemi Meilman și Alina Rachieru, Pineberry Shirts. Povestea cămășii albe de vacanță a început în primăvara lui 2015, atunci când Noemi și Alina s-au întâlnit la cursurile Naked PR. Noemi își dorea o cămașă albă, simplă, unisex, cu spatele brodat sau imprimat. Alina are brandul Pineberry și discuțiile au demarat în toamna lui 2015, atunci când Noemi și-a făcut ordine în albumul de călătorii și a găsit două fotografii numai bune de imprimat pe spatele cămășilor.

Apoi Noemi a contactat-o pe Marina Moldovan, care i-a scris cu fonturile sale inconfundabile mesajele peste fotografii.  Iar atunci când a fost schițată scenografia ședintei foto, personajele principale nu puteau fi alții decât Diana Mărășoiu și Florin Ioanițescu.

Shootingul a fost găzduit de către The Brewery.

Fotograf: Felicia Simion.

Hairstyle: Magda Soare.

Make up: Oana Busuioc.

Cămășile pot fi achiziționate de pe www.pineberry.ro  și în curând și din concept store-ul Molecule-f din Promenada. Prețul unei cămăși este de 150 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.