Cam ce trebuie să știți despre GPeC 2016

Am scris constant despre GPeC. Din motive atât de evidente încât aproape că mi-e târșeală să le zic… :)) Dar, dincolo de glumă, există un motiv masiv pentru care am ales să susțin, atât cât pot eu, această ispravă: chiar nu cred că ceea ce îndeobște se numește ecommerceul românesc ar fi fost la fel fără această inițiativă. Chiar nu cred asta. De aceea și cu acestă ocazie îi felicit pe cei care se ocupă de tot ce ține de GPeC și le doresc multă conversie! :D

Anul acesta vorbim despre o serie de evenimente, despre care vă raportez mai jos.

GPeC Summit 25-26-27 mai 2016

Vizual CP -  GPeC 2016 a luat startulGPeC 2016 va debuta cu evenimentul GPeC Summit 25-26-27 mai, 3 zile intensive de conferință și workshop-uri, în cadrul cărora invitații și trainerii sunt unii dintre cei mai mari specialiști români și internaționali din domeniile comerțului electronic și digital marketing-ului.

Pe scena GPeC Summit vor urca nu mai puțin de 8 speakeri internaționali – toți experți practicieni, recunoscuți la nivel global drept adevărate autorități în E-Commerce și Digital Marketing:

• Alex Langshur (Co-Founder Cardinal Path & Director Emeritus Digital Analytics Association)
• Daniel Waisberg (Google Analytics Advocate)
• David Darmanin (Founder Hotjar)
• Karl Gilis (Co-Founder AGConsult)
• Marie Polli (Senior Optimization Strategist ConversionXL)
• Brian Dean (Founder, CEO and SEO Blogger Backlinko)
• Chris Hague (Communications & Marketing Manager ZoomSphere)
• Paul Rouke (Founder & Director of Optimisation PRWD

Alături de speakerii internaționali vor urca pe scena GPeC Summit cei mai buni specialiști autohtoni, iar cele 3 zile de eveniment vor fi “un adevărat festin de E-Commerce Premium”, potrivit organizatorilor:

Biletele pentru GPeC Summit au fost puse în vânzare, existând și o Ofertă Early-Bird, valabilă până pe 15 Mai 2016, inclusiv, potrivit căreia un bilet pentru toate cele 3 zile de eveniment costă doar 147 euro (TVA inclus). Mai multe detalii despre politica de prețuri, avantajele participării, speakerii confirmați până în prezent și înscriere, regăsiți pe website-ul GPeC.

Competiția Magazinelor Online GPeC 2016

Până pe 31 Mai 2016, magazinele online care vor să își evalueze website-urile și prezența online, se pot înscrie în Competitia GPeC. Peste 20 de experți în e-commerce – membri în Juriul GPeC – vor analiza website-urile magazinelor ținând cont de 125 de aspecte esențiale pentru orice business online, aspecte care vizează: Usability, Customer Experience, Design, Funcționalități, Social Media, Mobile, SEO, Securitate, Aspecte Juridice și Profesionalismul și Calitatea Serviciilor magazinelor.

Cele 125 de criterii de jurizare GPeC reprezintă cel mai complex ghid despre cum să ai un magazin online cu reale șanse de succes. “Gândiți-vă la criteriile GPeC ca la fundația unei case: orice magazin online care le întrunește are toate șansele să construiască mai departe un business de succes. Este ca și cum ai pune bazele unei fundații care să reziste la un cutremur de 9 grade pe scara Richter” – spune Andrei Radu, Founder & CEO GPeC.

Ca în fiecare an, criteriile de jurizare GPeC au fost actualizate ținând cont de ultimele tendințe din e-commerce, în așa fel încât magazinele online să obțină în urma evaluării o adevărată radiografie a website-ului lor. Practic, fiecare magazin înscris în Competiție va cunoaște exact care sunt principalele probleme ale prezenței sale online și, mai ales, ce și cum trebuie să remedieze pentru a vinde mai mult.

“Deși se numește Competiția Magazinelor Online, suntem mult mai mult decât o competiție pentru că le oferim magazinelor șansa de a primi un audit profesionist, făcut de specialiști cu ani buni de experiență în e-commerce. Un astfel de audit le poate ajuta enorm sa identifice problemele pe care le au si cum le pot solutiona, iar asta se traduce in optimizarea conversiilor si in cresterea vanzarilor” – explică Andrei Radu.

Cine poate participa în Competiția GPeC 2016?

Orice magazin online care are o vechime minimă de 6 luni pe piața.

Pentru a fi acceptate în Competiție, magazinele vor fi evaluate inițial din punct de vedere al respectării legislației în vigoare și a bunelor practici în e-commerce. De pildă, vor fi verificate informații precum: publicarea tuturor coordonatelor de contact; respectarea politicii de returnare a produselor în 14 zile calendaristice fără invocarea niciunui motiv din partea clienților; informarea corectă a utilizatorilor cu privire la prețul final al produselor, modalitățile de plată acceptate, modalitățile de livrare, condițiile de garanție și service etc.

De îndată ce criteriile de preselecție sunt întrunite, magazinele sunt acceptate în Competiția GPeC și primesc, gratuit pentru 12 luni, atestarea Trusted.ro – adică devin certificate drept Magazine de Încredere care respectă legislația în vigoare.

Începând de anul acesta, împreună cu atestarea Trusted magazinele vor primi și acces gratuit pentru 12 luni la implementarea sistemului de feedback “Opinii de Încredere” dezvoltat de TRUSTED.ro. Sistemul le va permite magazinelor să afle opiniile propriilor clienți despre calitatea serviciilor și despre gradul de satisfacție al acestora în raport cu magazinul lor.

Odată acceptate în Competiția GPeC 2016, magazinele online vor fi evaluate în două etape diferite și ținând cont de cele 125 de criterii de jurizare și vor primi rapoartele de evaluare care conțin notele Juriului GPeC pentru fiecare criteriu în parte, precum și scurte comentarii sau recomandări despre cum să își îmbunătățească anumite aspecte din website-urile lor.

Taxa de înscriere în Competiția GPeC pornește de la 260 EUR, dar magazinele online primesc servicii și beneficii în valoare de minimum 2.920 EUR! Lista completă de avantaje poate fi consultată pe website-ul GPeC.

Termenul limita de înscriere în Competiția GPeC este 31 Mai 2016, ora 23:59, dar organizatorii au pregătit și o Ofertă Specială Early-Bird valabilă până pe 20 Mai 2016 care aduce reduceri semnificative de preț magazinelor online interesate să participe în Competiție.

_________________________
GPeC 2016, ediția de 11 ani, este un eveniment powered by FAN Courier – liderul pieței de curierat din România
Eveniment susținut de: Allpacka.ro, AVON, Competence Call Center, ContentSpeed, DPD, DWF, Garanti Bank, Mediapost Hit Mail, New Black, NewsMAN, Online-Online.ro by Credius, Orange, Retargeting.biz, Visa

Recommended Payment Processor Partner: mobilPay

Mândri să fim susținuți de:

Bloggeri parteneri: Adrian Gabriel Orbai, Alin Vlad, Andra Zaharia, Auraș Mihai Geambașu, Carmen Albișteanu, Claudia Tocilă, Corina-Maria Scheianu, Cristian China Birta, Cristian Iosub, Cristina Chipurici, Elena Cîrîc, Fulvia Meirosu, George Hari Popescu, Ionuț Bunescu, Lavinia Biberi, Marius Ovidiu Călugăru, Mădălin Blidaru, Olivian Breda, Ovidiu Bălcăcian, Sabina Cornovac

Parteneri media: AdHugger, AGORA, ANIS, ARIES, Business Days, Business Woman, Cariere, Comunicate de Afaceri, Comunicate de Presa, CTRL-D, ECOMJOBS, Femei In Afaceri, FNTM, HowToWeb, IAB Romania, IQads, Institutul de Marketing, Jurnalul de Afaceri, Lumea SEO PPC, Magazinul Progresiv, Manager.ro, MarketingFocus, NewEditionNews, Romania Pozitiva, Shopmania BIZ, Softlead, SMARK, Startups.ro, TechCafe, TechHub

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.