Haideți cu mine să alergăm măcar un kilometru pentru ”Academia de hemofilie”

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Când am primit invitația de a alerga la Urban Run Challenge pentru a strânge fonduri pentru bolnavii de hemofilie, am deschis cu inima strânsă google calendar. Pentru că de multă vreme acest tool îmi cam coordonează mișcările, ca să nu zic mai mult… Și ce mare bucurie m-a cuprins când am văzut că am liberă ziua de sâmbătă, 23 aprilie! Și că pot să particip la această acțiune, la care o să alerg cu tot dragul :)

logo-hemofilie-finalVă aștept și pe voi sâmbătă, de la 12.00, la Mega Mall, unde are loc isprava. Ca să alergați alături de mine și de toți ceilalți care au răspuns din tot sufletul cu ”da” la această invitație. Pentru că fiecare KM adunat de participanți va fi donat Asociatiei Nationale a Hemofilicilor din Romania, iar kilometri vor fi convertiți în bani de partenerii asociației, banii urmând a fi folosiți pentru a organiza a doua ediție a ,,Academiei de hemofilie”.

O să alergăm minimum 1 km. Dar eu zic să facem mai mulți. Măcar 3. Și, cine poate, chiar mai mulți. Pentru că fiecare kilometru pe care îl bifați înseamnă câte o faptă bună :)

Mai puteți concura și duminică, de la ora 9.00, dacă nu puteți ajunge sâmbătă. Aveți toate detaliile despre Urban Run Challenge aici, unde vă și puteți înscrie. Interesant este că, în funcție de ce variantă de înscriere alegeți, puteți alega 2 km, apoi să mergeți să beți un suc sau să vă faceți cumpărături, după care puteți să alergați din nou :)

Iar, dacă nu puteți ajunge, dar vreți să îi încurajați pe alții să participe, folosiți, vă rog, htagul #kilometripentruhemofilie în tot ce ziceți despre ispravă în rețelele sociale. De fapt, și cei care participă pot să folosească acest htag, desigur, ba chiar ar fi indicat :)

Vă aștept cu mare drag să alergăm. Și vă rog să dați vestea mai departe. Ca să fie cât mai multă lume care să doneze kilometri atât de necesari pentru Academia de Hemofilie.

Ce înseamnă Academia de Hemofilie

Academia de Hemofilie reprezinta o initiativa a Asociatiei Nationale a Hemofilicilor din Romania (ANHR) in sprijinul copiilor cu hemofilie si a parintilor acestora. Prima editie a fost organizata in anul 2015 si peste 80 de copii au invatat cum sa-si administreze singuri tratamentul, cum sa-si gestioneze afectiunea. Pe scurt, si-au castigat independenta.

ANHR a lansat la finalul anului 2015 campania „Strangem kilometri pentru pacientii cu hemofilie” pentru a aduna fondurile necesare organizarii celei de-a doua editii a Academiei de Hemofilie. Membrii asociatiei si-au propus ca pe durata campaniei sa adune 15.000 de kilometri prin asocierea cu diferite evenimente sportive care, ulterior, sa fie echivalati de sustinatorii asociatiei, in suma necesara organizarii celei de-a doua editii a Academiei de Hemofilie.

Peste 400 de copii asteapta cu nerabdare sa se inscrie la Academia de Hemofilie. Este un proiect salvator de vieti pentru ei.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Haideți cu mine să alergăm măcar un kilometru pentru ”Academia de hemofilie””

  1. Pingback: Donează un km pentru Academia de Hemofilie - Andreea Tudor

  2. Pingback: Dedic articolul 12.000 de pe acest blog copiilor diagnosticați cu hemofilie - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)