30.04.2017

Îți dau internet gratuit 3 luni și acces la HBO GO dacă îmi spui ce binging faci? (P)

Later edit: Câștigătorul este Alexa pentru ideea de a conecta Vinyl la toate cluburile din Centrul Vechi :)) Mulțumesc tuturor pentru participare!

———————

Dap, pe scurt, oferta mea sună așa: pun la bătaie o cartelă cu 3 luni de internet gratuit de la Vodafone și acces în HBO GO pentru cine mă convinge că locul și serialul pe care l-a ales ca să facă binging este cel mai mișto ever :D Să explicăm, căci simt sprânceana voastră că s-a ridicat a mirare.

Ce înseamnă bingining (mai exact binge watching) am explicat pe larg aici. Varianta prescurtată: să te uiți la muuuuulte episoade din serialul preferat pe sistem de maraton! Cum știu că mulți dintre voi prestați această activitate, am zis să vă lovesc respectuos cu provocarea asta. Căci chiar sunt foarte curios să văd la ce seriale v-ați uita și în ce locuri.

Adică provocarea mea pentru voi – în baza căreia o să aleg și câștigătorul – sună cam așa:

Spune-mi la ce serial HBO ți-ar plăcea să te uiți pe sistem de binging (adică maraton) și în ce loc ai vrea să faci asta.

Vreau să văd la voi creativitate. Vreau să văd la voi că înțelegeți faptul că acum internetul mobil (mai ales când ai ofertă ca cea de mai jos de la Vodafone) îți permite să te uiți acum la seriale într-un mod care părea de neconceput în urmă cu nici 5 ani. Vreau să văd la voi că vă uitați la seriale faine. Și vreau să văd niște propuneri de locuri cât mai frumoase (ok, fie, pot fi și ciudate :D) în care să vă uitați la serialul preferat. Așa că hit me hard!

Încă o dată o precizare importantă: vreau să îmi ziceți doar seriale HBO GO, da? Bun, am stabilit. Aștept comentariile voastre până pe 21 aprilie, ora 23.59.

plaja-2Așa, ca să nu ziceți că vă pun doar pe voi la muncă (mda, că grea muncă este asta cu serialele, îhî!) vă spun eu – dar să nu mă copiați, măh :)) – că aș vrea să re-re-revăd serialul Rome (fabulos pentru mine, mare fan de istoria Imperiului Roman) sus pe dealul Cugirului, unde sub niște metri de pământ se află o cetate dacică…

Și acum oferta Vodafone Super Duo despre care vă spuneam, cu care puteți să faceți binging lejereanu, cam pe unde vă dorește coraconul de bingiiști, sau cum să vă zic :))

Noii clienți Vodafone sau cei care își înnoiesc abonamentul primesc un smartphone și, în plus, la alegere, un al doilea smartphone sau un SIM de date sau o tabletă. Dap, știu, e atât de generoasă oferta încât trebe să stați să analizați un pic, așa că intrați pe pagina de abonamente ca să înțelegeți mai multe :D

Mai trebuie să știți că fiecare alegere aduce trafic de date în plus, fie ca optezi pentru un al doilea smartphone, SIM sau tabletă, pe lângă traficul și serviciile de voce deja incluse în primul SIM.

Și, ca să facem legătura cu bingingul de care vă puteți bucura, abonamentele permit acces simultan, pe ambele SIM-uri, la o bogata colecție de filme și seriale, prin HBO GO.

Cam asta este, stimabililor. Vă aștept să îmi spuneți – ca să repet provocarea, să fie clar – la ce serial v-ați uita voi în sistem de binging și în ce loc v-ați uita la acest serial. Cam cum ne spun personajele din ultimul clip Vodafone…

Succes!

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Valea Verde Retreat – locul unde merită să ajungi măcar o dată

Cum faci rost de bani ca să îți transformi o pasiune în business

15 comentarii

 1. luni, 18 aprilie 2016, 12:46

  Aș vrea tare să revăd The Newsroom, un serial tare deștept construit. Și oricând Game of Thrones :D

  Răspunde
 2. Catalin
  luni, 18 aprilie 2016, 13:23

  Cu siguranţă The Sopranos este serialul la care m-aş uita în sistem binging. Şi pentru un plus de autenticitate, l-aş vedea într-o pizzerie din New Jersey. :-) Doar putem să visăm, nu?

  Răspunde
 3. Alexa
  luni, 18 aprilie 2016, 13:52

  Vinyl m-a convins că muzica din anii 60-70 era mai bună, mai deșteaptă și mai autentică decât 90% ce se aude azi la tv, radio, etc. Mi-aș conecta laptopul sau tableta (hey, de ce nu, și telefonul) la toate sistemele de sunet din cluburile din centrul vechi (și nu numai!) și aș da drumul la serial, ca să asculte toată lumea și să danseze pe muzică bună. :D

  Răspunde
 4. luni, 18 aprilie 2016, 13:57

  House of Cards

  Răspunde
 5. luni, 18 aprilie 2016, 14:00
 6. costin
  luni, 18 aprilie 2016, 21:32

  Game of thrones. Nu am putut sa-l vad la vremea lui, cred ca am sarit si niste episoade iar acum am prea mult timp liber, asa ca as putea sa-l vad.

  Răspunde
 7. marți, 19 aprilie 2016, 00:12

  Boss, eu m-aș uita la OZ. Știi unde? Acasă, am o cameră tare întunecată și un fotoliu foarte mișto. Pe lângă să am și hrană, ceva slană și pită, să urmăresc și să mă hrănesc în același timp. Că tare-mi place să fac asta, lângă să am și ceva beri ca să mă adap ca un balaur ialomițean ce sunt.

  Răspunde
 8. Ovidiu
  marți, 19 aprilie 2016, 12:22

  Silicon Valley urmaresc

  Răspunde
 9. Alina
  marți, 19 aprilie 2016, 18:30

  „The Mentalist” și „Lie to me”. Le-aș urmări non-stop, într-un hamac , iar lângă să am mâncare pentru o săptămână. Nici de somn nu am nevoie când este vorba de aceste seriale.

  Răspunde
 10. irina
  marți, 19 aprilie 2016, 20:48

  Pana incepe Game of Thrones, poate Vinyl si The Sopranos.

  Răspunde
 11. miercuri, 20 aprilie 2016, 10:57

  […] tot vă spuneam de #binging și că vă ofer o cartelă cu 3 luni de internet gratuit de la Vodafone și acces pe HBO GO dacă îmi răspundeți la provocarea cu pricina, ia uite că se pupă la fix […]

  Răspunde
 12. Raluca
  miercuri, 20 aprilie 2016, 11:17

  Am ramas foarte in urma cu Vynil (desi in urma e understatement). Am apucat sa vad primul episod, mi-a placut, m-am ofticat ca nu vad mai mult imediat, l-am ratat saptamanile urmatoare :(

  Răspunde
 13. Alexandru Simina
  miercuri, 20 aprilie 2016, 14:04

  Aș face binking cu OZ, bun serial pentru anii ăia, si normal ca Game Of Thrones

  Răspunde
 14. Radulescu Vlad
  joi, 21 aprilie 2016, 23:25

  Sopranos

  Răspunde
 15. Alexandru Rusu
  vineri, 22 aprilie 2016, 10:20

  Îmi place să fac binging cu serialul Game of Thrones :))))

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *