Îți dau internet gratuit 3 luni și acces la HBO GO dacă îmi spui ce binging faci? (P)

NOU: precomandă cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și primești și un autograf.

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Later edit: Câștigătorul este Alexa pentru ideea de a conecta Vinyl la toate cluburile din Centrul Vechi :)) Mulțumesc tuturor pentru participare!

———————

Dap, pe scurt, oferta mea sună așa: pun la bătaie o cartelă cu 3 luni de internet gratuit de la Vodafone și acces în HBO GO pentru cine mă convinge că locul și serialul pe care l-a ales ca să facă binging este cel mai mișto ever :D Să explicăm, căci simt sprânceana voastră că s-a ridicat a mirare.

Ce înseamnă bingining (mai exact binge watching) am explicat pe larg aici. Varianta prescurtată: să te uiți la muuuuulte episoade din serialul preferat pe sistem de maraton! Cum știu că mulți dintre voi prestați această activitate, am zis să vă lovesc respectuos cu provocarea asta. Căci chiar sunt foarte curios să văd la ce seriale v-ați uita și în ce locuri.

Adică provocarea mea pentru voi – în baza căreia o să aleg și câștigătorul – sună cam așa:

Spune-mi la ce serial HBO ți-ar plăcea să te uiți pe sistem de binging (adică maraton) și în ce loc ai vrea să faci asta.

Vreau să văd la voi creativitate. Vreau să văd la voi că înțelegeți faptul că acum internetul mobil (mai ales când ai ofertă ca cea de mai jos de la Vodafone) îți permite să te uiți acum la seriale într-un mod care părea de neconceput în urmă cu nici 5 ani. Vreau să văd la voi că vă uitați la seriale faine. Și vreau să văd niște propuneri de locuri cât mai frumoase (ok, fie, pot fi și ciudate :D) în care să vă uitați la serialul preferat. Așa că hit me hard!

Încă o dată o precizare importantă: vreau să îmi ziceți doar seriale HBO GO, da? Bun, am stabilit. Aștept comentariile voastre până pe 21 aprilie, ora 23.59.

plaja-2Așa, ca să nu ziceți că vă pun doar pe voi la muncă (mda, că grea muncă este asta cu serialele, îhî!) vă spun eu – dar să nu mă copiați, măh :)) – că aș vrea să re-re-revăd serialul Rome (fabulos pentru mine, mare fan de istoria Imperiului Roman) sus pe dealul Cugirului, unde sub niște metri de pământ se află o cetate dacică…

Și acum oferta Vodafone Super Duo despre care vă spuneam, cu care puteți să faceți binging lejereanu, cam pe unde vă dorește coraconul de bingiiști, sau cum să vă zic :))

Noii clienți Vodafone sau cei care își înnoiesc abonamentul primesc un smartphone și, în plus, la alegere, un al doilea smartphone sau un SIM de date sau o tabletă. Dap, știu, e atât de generoasă oferta încât trebe să stați să analizați un pic, așa că intrați pe pagina de abonamente ca să înțelegeți mai multe :D

Mai trebuie să știți că fiecare alegere aduce trafic de date în plus, fie ca optezi pentru un al doilea smartphone, SIM sau tabletă, pe lângă traficul și serviciile de voce deja incluse în primul SIM.

Și, ca să facem legătura cu bingingul de care vă puteți bucura, abonamentele permit acces simultan, pe ambele SIM-uri, la o bogata colecție de filme și seriale, prin HBO GO.

Cam asta este, stimabililor. Vă aștept să îmi spuneți – ca să repet provocarea, să fie clar – la ce serial v-ați uita voi în sistem de binging și în ce loc v-ați uita la acest serial. Cam cum ne spun personajele din ultimul clip Vodafone…

Succes!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

15 thoughts on “Îți dau internet gratuit 3 luni și acces la HBO GO dacă îmi spui ce binging faci? (P)”

  1. Cu siguranţă The Sopranos este serialul la care m-aş uita în sistem binging. Şi pentru un plus de autenticitate, l-aş vedea într-o pizzerie din New Jersey. :-) Doar putem să visăm, nu?

  2. Vinyl m-a convins că muzica din anii 60-70 era mai bună, mai deșteaptă și mai autentică decât 90% ce se aude azi la tv, radio, etc. Mi-aș conecta laptopul sau tableta (hey, de ce nu, și telefonul) la toate sistemele de sunet din cluburile din centrul vechi (și nu numai!) și aș da drumul la serial, ca să asculte toată lumea și să danseze pe muzică bună. :D

  3. Game of thrones. Nu am putut sa-l vad la vremea lui, cred ca am sarit si niste episoade iar acum am prea mult timp liber, asa ca as putea sa-l vad.

  4. Boss, eu m-aș uita la OZ. Știi unde? Acasă, am o cameră tare întunecată și un fotoliu foarte mișto. Pe lângă să am și hrană, ceva slană și pită, să urmăresc și să mă hrănesc în același timp. Că tare-mi place să fac asta, lângă să am și ceva beri ca să mă adap ca un balaur ialomițean ce sunt.

  5. „The Mentalist” și „Lie to me”. Le-aș urmări non-stop, într-un hamac , iar lângă să am mâncare pentru o săptămână. Nici de somn nu am nevoie când este vorba de aceste seriale.

  6. Pingback: Urzeala is coming... Pe 25 aprilie, ora 04.00... - Cristian China Birta

  7. Am ramas foarte in urma cu Vynil (desi in urma e understatement). Am apucat sa vad primul episod, mi-a placut, m-am ofticat ca nu vad mai mult imediat, l-am ratat saptamanile urmatoare :(

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Înainte să pleci

Dacă te abonezi la newsletterul meu, promit să nu-ți dau mai mult de 1 mail pe zi :)