Pe 19 aprilie ne vedem la Craiova2Online 2016, editia a III-a. Intrarea liberă

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Este al treilea an în care particip, cu drag și spor, la Craiova2Online 2016, editia a III-a, un eveniment inițiat, coordonat și organizat de Asociația Bloggerilor Olteni (o să revin despre acest subiect, îmi place foarte tare :D).

O să discutăm despre bloguri și urmările lor în viața concetățenilor noștri, ca să nu zic altfel :D Colegi de ”suferință” vor fi Dana Ilie, Victoria Deliu, Roxana Stiubei, Cristian Florea și un unexpected blogger, care este așa de unexpected încât va fi o surpriză și pentru noi :))

Vă aștept la locul faptei, intrarea este liberă, servim patria 2.0!

Craiova2Online_2016

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Pe 19 aprilie ne vedem la Craiova2Online 2016, editia a III-a. Intrarea liberă”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)