21.07.2017

Pentru fanii HTC: din 20 aprilie vă puteți înregistra pre-comenzile pentru noul HTC 10

Utilizatorii Vodafone România își pot înregistra pre-comenzile pentru noul smartphone HTC 10, in perioada 20 aprilie – 3 mai, pe site-ul www.vodafone.ro. Mai mult, primele 100 de pre-comenzi pentru smartphone-ul HTC 10 includ, gratuit, câte un difuzor Bluetooth JBL Charge 2.

Noul smartphone dispune de un display de 5,2 inchi, Quad HD Super LCD 5 cu ecran Gorilla Glass, cu muchii curbate. Terminalul dispune de o cameră principală de 12 MP HTC UltraPixel, cu autofocus asistat de laser și de o cameră frontală de 5 MP cu autofocus. Ambele camere includ, in premieră, stabilizare optică a imaginii.
Sistemul de operare Android 6 cu interfața HTC Sense este susținut de un procesor Qualcomm Snapdragon 820, quad-core, 64-bit, de până la 2,2Ghz. Smartphone-ul are două versiuni de memorie internă, de 32 si respectiv 64 GB, ambele extensibile până la 2TB, alături de o memorie RAM de 4GB.

HTC 10 stabilește un nou standard in privința calității sunetului, prin noile difuzoare BoomSound editie Hi-Fi, funcția Profil Audio Personal și căștile audio Hi-Res.

De asemenea, la capitolul conectivitate, noul HTC 10 este compatibil USB 3.1 Gen1, Type-C. Capacitatea bateriei noului smartphone este de 3000 mAh.

HTC 2

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Cum puteți auzi primul contact radio dintre România și Stația Spațială Internațională

Era cazul să aibă și eșecul o conferință proprie :D

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *