Dave Lombardo de la Slayer vine în Timișoara cu Suicidal Tendencies!

Pfoai, ce rău îmi pare că nu sunt în Timișoara, pe 3 și pe 4 iunie, la rEVOLUTION Festival, la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara. Pentru că pe 3 iunie vine Dave Lombardo, uriașul toboșar de la Slayer! Vine cu cei de la Suicidal Tendencies (o trupă care ar merita văzută și fără el, desigur :D), dar să îl auzi pe ditai grandul cum prestează, well, este de mare angajament…

Suicidal TendenciesDeja au fost anunțați peste 30 de artiști care vor concerta pe cele cinci scene, începând cu embleme ale indie rock-ului britanic Skunk Anansie și DJ-ul britanic John Digweed și continuând cu Roni Size și DJ Krust, Guardians of Time, Planet of Zeus, Reboot, Negură Bunget, Avenger, Blazaj, Bombarder, CTC, Premiesku, Gescu, Herodot, Litor, Chay Nelle, Dishumanity, DJ Shone Alcapone & Tommy T, Exotic Times, Few Reasons Why, Gigatron Selecta, Gothic, Haos, Herbal Queen, Infest, Keyz, Mak Floss, Mr. Heart, Umbre Zidite, Wacko (Madred) & DJ Sanchezz și mulți alții care urmează să fie anunțați. 

Biletele sunt disponibile pe Myticket.ro și Eventim.ro. Promoția Early Bird s-au epuizat, mai sunt disponibile, însă, un număr limitat de bilete la prețul special de 74,99 lei/18 euro/2.199 RSD.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)