TEZYO, „Pantofi cu pereche” sau cum puteți participa la un workshop susținut de Ana Morodan :D

TEZYO, noul concept de magazin marca OTTER Distribution, demarează campania Pantofi cu Pereche , care se va desfășura in perioada 7 aprilie – 8 mai.

Astfel, primăvara aceasta, orice client este răsfățat și primeste, pe lângă produsul achiziționat, o surpriza specială, sfaturi, un mini-ghid de stil, și mai ales șansa de a participa la un workshop de stil personalizat, sustinut de către Ana Morodan. :D

In plus, in mall-urile în care magazinul TEZYO este prezent, vizitatorii  se vor putea bucura de o pauză de distracție cu stil, la fun corner-ul TEZYO, unde vor putea imortaliza momentul petrecut alături de prietenii de shopping creând gif-uri amuzante pe ritmuri de muzică antrenantă și vor primi imprimate fotografiile preferate. Mai mult decat atât, toți vizitatorii care ajung la fun corner  sau în magazine vor primi din partea un cod pantone transformat în ghid de stil pentru sezonul cald, cu sfaturi pentru asortarea culorilor în moduri potrivite stilului personal.

*Pentru a obține o invitație de participare la unul dintre workshop-uri de stil, susținute de Ana Morodan (în magazinele din AFI Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City și Shopping Mall Timișoara), cei interesați se pot înscrie online pe tezyo.com.

tezyo

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)