„Teach for Romania”, înscrieri deschise până pe 17 aprilie

Programul „Teach for Romania” continuă selecția pentru cea de-a treia generație de profesori, care urmează să predea în comunități vulnerabile din România.

Cei mai buni dintre candidați vor trece printr-un program intens de pedagogie și leadership, urmând ca din această toamnă să fie repartizați timp de doi ani într-o școală parteneră. Mai mult de 30 de profesori vor începe predarea din septembrie 2016, în peste 30 de școli vulnerabile din țară, oferind acces la educație de calitate pentru peste 4000 de copii.

Beneficiile programului

În cei doi ani de predare, profesorii și învățătorii Teach vor avea parte de programe de pregătire și training din partea profesioniștilor din România, dar și acces la cea mai mare comunitate globală în educație și leadership, cu peste 50.000 de profesori care au impact direct la clasă și lucrează cu peste 5 milioane de elevi. Pe parcursul celor doi ani, se oferă sprijin personalizat, coaching și mentorat prin departamentul de Training & Support, iar la finalul celor doi ani, participanții devin membri ai rețelei naționale de Alumni Teach for Romania și al rețelei internaționale de Alumni Teach for All.

„Am reușit să mă organizez astfel încât să țin cont de mine, dar și de cum îmi construiesc munca pentru a fi utilă pentru copiii mei. Am realizat cât de important este fiecare aspect al învățării și mi-am dat seama cât de mult m-ar fi ajutat ca un profesor Teach să îmi fi fost profesor în școală.”, povestește Emilia Dinică, profesor în Fundeni, județul Călărași.

P. S. Înscrierile se fac până la data de 17 aprilie, completând formularele de pe site-ul Teach for Romania. Sunt eligibili tinerii cetățeni români, care au absolvit o facultate sau sunt în an final și care sunt dispuși ca timp de doi ani să devină profesori și învățători cu impact în educație.

teach for romania

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)