Hai să arătăm europenilor că avem cei mai buni barmani de pe continent :D

Acuma, de ce să mă dau pe după corcoduș, sunt un blogger bătrân și pe alocuri simpatic, pentru care micile plăceri ale vieții nu mai sunt de multă vreme o necunoscută (ca să o dau așa, evaziv :D). De prisos să vă spun că printre aceste mici plăceri se numără și degustările bachice, în cam toate formele sale, ce vreți, păcătos am fost, sunt și o să fiu, așa să îmi rămână năravul :))

breasla barmanilorVă spun aceste chestiuni pentru că nu vreau să rămâneți cu impresia că fac acest apel de a-i vota pe românii noștri de la Breasla Barmanilor în De Kuyper Barfight doar pentru că sunt români (ok, e un motiv destul de bun, de altfel!), ci și pentru că apreciez meseria asta a lor, care – cum să v-o spun eu… – ne ajută să îndulcim păcatul atunci când, firește, păcătuim :))

Bun, mai pe direct, intrați și votați-i pe ani noștri. Atenție, puteți vota până pe 8 aprilie! Ca să arătăm europenilor că la noi sunt cei mai buni barmani! Și, pe cale de consecință, să le dăm idei să vină să ne cotropească barurile, puburile și crâșmele. Că după aia, odată aduși aici, îi ducem și la Ateneu, ca să zic așa :))

Miza voturilro voastre este să îi trimitem pe Marian, Paul și Alex printre cei 5 finaliști, care se vor bate la Amsterdam (of, Amsterdam… :D) pentru titlul de cei mai buni barmani. Titlu care – ia fiți atenți aici – este deținut în acest moment tot de o echipă românească. Deci ce frumos ar fi să luăm și anul ăsta titlul, este că este?

Așa că, încă o dată, intrați și votați-i! Și dați mai departe mesajul ăsta, ca să ajungă la cât mai mulți români. Fie că sunt din tagma Bachus sau nu :))

#HaiRomania

Voteaza Breasla 1

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)