S-a lansat Codette, comunitatea fetelor pasionate de IT

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Un rând de aplauze pentru alegerea numelui, vă rog, căci mie mi se pare pur și simplu ingenios să denumești „Codette”, o comunitate pentru doamne și domnișoare interesate de IT și programare. Cod, Cosette, Codette. Foarte mișto!

Acum, să vă mai spun câteva lucruri despre această nou-înființată comunitate: aceasta își propune să creeze oportunități și evenimente pentru toate nivelurile de experienta și pentru toate categoriile de vârstă. Printre proiectele care se vor desfășura sub umbrela Codette în imediata perioadă, se numără IoT4Girls (8-10 aprilie), precum și workshop-uri pe tema Web Development și Dev Ops.

Bonus, comunitatea devine un loc minunat de joacă pentru pasionatele de IT, în mod gratuit, așa că ar trebui să vă grăbiți să vă înscrieți.

*Detalii găsiți pe Facebook (aici, aici și aici) și pe codette.ro.

codette

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)