Transylvania College oferă burse de 37.500 euro pentru 3 elevi foarte buni

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Dragilor, vestea aceasta este una dintre acelea pe care vă rog să o dați mai departe, mai ales dacă știti copii care ar putea să câștige o astfel de bursă. Ar fi păcat să nu se înscrie copii foarte buni, din cauză că nu au știut. :)

Liceul Internațional Cambridge din cadrul Transylvania College va primi trei elevi cu rezultate academice excepționale, aflați în prezent în clasa a VIII-a, începând cu anul școlar 2016-2017.

Acest lucru este posibil prin programul de burse de excelență oferite în acest an de Fundația Transylvania College din Cluj-Napoca. Bursele, cu o valoare anuală de 37.500 euro, sunt oferite pentru întreaga perioadă a studiilor liceale și includ integral taxa anuală de școlarizare, iar în cazul elevilor din alte localități, cazarea în internatul școlii..

Iată care sunt etapele înscrierii în programul de burse:

Transylvania College

P. S. Candidații pentru bursele oferite de Transylvania College Scholarship Society pot fi elevi din orice instituție de învățământ, din orice oraș din țară. Succes tuturor! :)

Transylvania College

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)