Săptămâna Romilor Invizibili este celebrată prin artă

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Pe 8 aprilie este Ziua Internațională a Romilor. În acest context, Agenția Împreună organizează Săptămâna Romilor Invizibili (3-10 aprilie), care își propune să celebreze și să promozeve diversitatea comunităților de romi din România. Anul acesta, prin artă.

Carevasăzică, sunteți așteptați până pe 10 aprilie la evenimentele organizate pentru a sărbători Ziua Internațională a Romilor. Mai ales că aveți o grămadă de opțiuni faine din care puteți alege: conferințe, proiecții de film, expoziții, concerte și multe altele.

P. S. Le puteți descoperi pe toate aici, cu dată, oră și loc :D.

saptamana romilor invizibili

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)