Caravana CinemaTour ajunge în localitățile fără cinematograf din România

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Dragalina, Colelia (jud. Ialomiţa), Câmpulung Muscel, Cătanele, Mioveni , Cireșu(jud Argeş), Cincşor (jud. Braşov), Pucioasa, Cojasca (jud. Dâmboviţa), Zimnicea (jud. Teleorman) sunt localitățile în care va ajunge Caravana CinemaTour pentru a aduce mai aproape de copii lumea filmului.

Evenimentul este la a doua ediție, după ce caravana de anul trecut a ajuns la peste 3300 de copii și este organizat de Asociația Enkidu cu implicarea financiară a Centrului Național al Cinematografiei și cu sprijinul Ambasadei Regatului Norvegiei și a Institutului Balassi.

Anul acesta va exista și o proiecție specială în București, pentru copiii romi şi cei instituţionalizaţi, iar programul complet al Caravanei CinemaTour îl găsiți aici.

P. S. Intrarea este liberă.

cinematour

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)