La Fundata urmează Festivalul de EcoTurism. În caz că aveți bateriile descărcate sau ceva

Nu știu despre voi, dar eu sunt iremediabil îndrăgostită de peisajele din România. Munții sunt clar în topul preferințelor mele și încerc să merg măcar în 3-4 drumeții pe an (deși aș merge în fiecare weekend dacă mi-ar permite timpul) pentru că mă ajută să-mi încarc bateriile (nu alea de la telefon :)) ) și mă scapă de stres.

Fundata este o localitate din Brașov, aflată chiar la poalele Munților Bucegi și Leaota. Deși am bifat câteva trasee prin Bucegi, în Fundata încă nu am ajuns, dar zic că nu are cum să fie rău, dacă judec după această imagine :).

fundata
calatorim.ro

În această localitate despre care v-am spus, se organizează – pe 16 aprilie, pentru prima dată – un Festival de EcoTurism, prin care se dorește promovarea ecoturismului în zonă, evident. Și mi se pare fain locul, faină ideea festivalului și fain să știți despre acest eveniment.

Acestea fiind zise, dacă sunteți în căutarea unei activități care să vă scape de stres și să vă încarce bateriile, vedeți că găsiți aici programul Festivalului de Ecoturism Fundata și alte detalii despre eveniment.

Festivalul se deruleaza in cadrul proiectului ”Conservarea peisajului agro-pastoral si a biodiversitatii in zona Fundata-Moieciu de Sus”, proiect implementat de Centrul de Ecologie Montana in parteneriat cu Primaria Fundata, finantat prin granturile SEE 2009 – 2014, in cadrul Fondului ONG in Romania.

festivalul de ecoturism

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)