Caravana cu Medici va ajunge în Argeș în perioada 2-3 aprilie

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

V-am mai povestit despre Caravana cu Medici anul trecut, și eu și Chinezu, și tare mă bucură că acest proiect fain continuă și-n 2016. Ba mai mult, a ajuns deja în Constanța (localitatea Mihai Kogălniceanu) în perioada 5-6 martie, unde echipa formată din 35 de medici și studenți la Medicină a consultat 150 de pacienți.

În plus, în perioada 2-3 aprilie o echipă formată din 40 de medici specialiști, medici rezidenți și studenți mediciniști se deplasează în județul Argeș, localitatea Slobozia pentru a oferi servicii medicale primare în zonă. În prealabil, în perioada 26-27 februarie au fost recoltate analize medicale de laborator.

Oamenii sunt puși pe treabă, cum ar veni. Iar eu țin să-i felicit și să le urez spor! :)

caravana cu medici

Toate investigațiile oferite în cadrul caravanei sunt gratuite. Printre acestea se numără: recoltarea de sânge prin puncție venoasă (cu ajutorul unui echipaj mobil Synevo), examen clinic complet cu electrocardiogramă, ecografie abdominală și de sân, examen oftalmologic, consult de specialitate cu recomandări și scrisoare medicală.

Caravana se desfășoară sub egida Societații Române de Medicină Internă și în colaborare cu Clinica de Nefrologie și Medicină Internă a Institutului Clinic Fundeni. Analizele de laborator sunt oferite de Synevo.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Top articole din această secțiune

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)