Ca să înțelegi mai bine acest articol (nu neapărat că să îți placă mai mult :D), ar trebui să știi mai multe despre mine, așa că te invit să mă cunoști. Îți ia vreo 2 minute. Maximum!

Visa Europe îi trimite la Rio pe posesorii de carduri Visa prin campania „Inima Olimpicului”

Jocurile Olimpice de la Rio sunt la șase luni depărtare, iar Visa Europe împlinește 30 de ani de când este sponsorul oficial al evenimentului pentru serviciul de plăți. Pentru a sărbători cum se cuvine această realizare, lansează campania „Inima Olimpicului”, prin care românii care plătesc până la sfârșitul lunii aprilie 2016 cumpărăturile realizate în magazine sau online cu un card Visa, intră automat în cursa pentru câștigarea unei excursii la Jocurile Olimpice de la Rio 2016.

Clipul video al campaniei, regizat de Juan Cabral, multiplu premiat la prestigioase festivaluri internationale de advertising, are in prim plan un atlet care se pregateste pentru a participa la Jocurile Olimpice. Spotul descrie calatoria pe care acesta o parcurge, atat in viata personala cat si prin antrenamentele zilnice, pana la momentul culminant – competitia olimpica.

visa

Photo by Quinn Rooney/Getty Images

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.