V-ați rezervat loc la Biz Innovation Forum?

Biz Innovation Forum va invita pe 6 aprilie la o editie dedicata inovatiilor tehnologice si conceptului de „sharing economy”, powered by Uber. Evenimentul va prezenta tendintele de ultima ora care duc la crearea unor modele inovatoare de business, cu impact puternic asupra companiilor, comunitatilor si oamenilor.

Economia colaborativa, care presupune partajarea resurselor pentru folosirea lor mai eficienta, a existat dintotdeauna sub diverse forme, dar a capatat acum o alta forma, bazata pe tehnologie si pe conectivitate, care o face scalabila, transparenta si cu un potential major de a aduce valoare adaugata tuturor, indiferent ca vorbim de startup-uri, consumatori, orase sau economii locale.

Viitorul apartine companiilor flexibile, capabile sa se adapteze rapid la schimbari si sa gaseasca mereu mijloace noi de a veni in intampinarea nevoilor consumatorului.

Despre aceste subiecte vor vorbi invitatii acestei editii, nume din domeniul de business, lideri de companii care implementeaza modele de inovatie si specialisti care dau tonul in industria digitala. Intre vorbitorii prezenti la conferinta din acest an se numara: Nicolae Victor Zamfir, Director General, Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica si Inginerie Nucleara „Horia Hulubei”; Robbie Khazzam, CEE Regional Manager, Uber, Iulian Padurariu, Consultant de marketing asociat, Marks , Dragos Sirbu, CEO, Flanco sau Anca Harasim, Director Executiv, Camera de Comert Americana din Romania.

biz innovation forum

* Mai multe detalii despre program si speakeri regasiti pe site-ul evenimentului: Biz Innovation Forum.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)