Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Dans cu o iubită de 100 de ani :)

Nu știu dacă e prea inspirat titlul. Nici de originalitate n-aș băga mâna în foc. Am mai auzit așa metafore, de unde m-am și inspirat de altfel.

Dar cred că nici nu e nevoie de prea multe justificări, atunci când vreau să vă împart o ditamai bucuria. Aceea că în week-end se desfășoară prima din seria de 12 cupe centenare ale secțiilor active de la Sportul Studențesc.

La Sala Apollo din București, sâmbătă și duminică, de la 9 dimineața până seara, nu se limitează în timp ora de închidere a sesiunilor, se va dansa la propriu.

Prima secție care deschide balul este cea de dans sportiv. Cupa ”Sportul Studențesc -un secol de performanță” înseamnă ceva special, aparte și cum mai vreți să spuneți. Este ceva ce până acum nu are precedent în istoria sportului românesc, ca structură și ingeniozitate.

Sportul Studențesc va avea parte de un centenar de neuitat. Vor fi filme făcute după fiecare din cele 12 competiții, coloane sonore înregistrate, chestii mișto și inedite.

La fel ca atunci când ai invita la dans o doamnă de 100 de ani, dar constați apoi că vitalitatea acesteia este muuuult peste așteptările tale.

În cazul de față, Sportul Studențesc beneficiază de experiența și tradiția secolului de existență și promite pe toate planurile:  sportiv, marketing, relații publice, comunicare etc.

Ipoteza de mai sus va deveni realitate pentru toți cei care vor veni la Sala Apollo în week-end.

cupa sportul stdentesc

Un comentariu la “Dans cu o iubită de 100 de ani :)

  1. Raluca Alexandra Reply

    Ce fel de performanta se mai face la Sportul Studențesc, nu am mai auzit demult de ei. Daca se mai face ceva atunci e bine. La mai multi de 100 de ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.