Dans cu o iubită de 100 de ani :)

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Nu știu dacă e prea inspirat titlul. Nici de originalitate n-aș băga mâna în foc. Am mai auzit așa metafore, de unde m-am și inspirat de altfel.

Dar cred că nici nu e nevoie de prea multe justificări, atunci când vreau să vă împart o ditamai bucuria. Aceea că în week-end se desfășoară prima din seria de 12 cupe centenare ale secțiilor active de la Sportul Studențesc.

La Sala Apollo din București, sâmbătă și duminică, de la 9 dimineața până seara, nu se limitează în timp ora de închidere a sesiunilor, se va dansa la propriu.

Prima secție care deschide balul este cea de dans sportiv. Cupa ”Sportul Studențesc -un secol de performanță” înseamnă ceva special, aparte și cum mai vreți să spuneți. Este ceva ce până acum nu are precedent în istoria sportului românesc, ca structură și ingeniozitate.

Sportul Studențesc va avea parte de un centenar de neuitat. Vor fi filme făcute după fiecare din cele 12 competiții, coloane sonore înregistrate, chestii mișto și inedite.

La fel ca atunci când ai invita la dans o doamnă de 100 de ani, dar constați apoi că vitalitatea acesteia este muuuult peste așteptările tale.

În cazul de față, Sportul Studențesc beneficiază de experiența și tradiția secolului de existență și promite pe toate planurile:  sportiv, marketing, relații publice, comunicare etc.

Ipoteza de mai sus va deveni realitate pentru toți cei care vor veni la Sala Apollo în week-end.

cupa sportul stdentesc

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Dans cu o iubită de 100 de ani :)”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)