22.07.2017

Trei studenți români au lansat o aplicație de dating: Intersect

Intersect este o nouă aplicație de dating, prin care poți să intri în contact cu persoanele pe care le-ai întâlnit în realitate. Sau mă rog, cu persoanele care au trecut prin zona în care te afli, iar tu nu prea știai de ele. Știu acest lucru pentru că am testat aplicația și mi-a sugerat o persoană pe care nu am văzut-o în realitate, dar a trecut pe lângă sediul Kooperativa.

intersect

Aplicația se vrea un leac împotriva timidității, în ideea că, dacă vezi un băiat drăguț/ o fată drăguță pe stradă, la metrou, la școală, la facultate, la stomatolog, la mall (ați prins ideea, știu), dar nu ai curaj să o abordezi, Intersect îți sugerează să faci asta. Ca o palmă după ceafă, cum ar veni. :))

Ce are aplicația în plus față de alte surori din App Store și Google Play (apropo, tocmai am atașat link-uri dacă vreți să o testați) este funcția de teleportare. Nu a inventat încă teleportarea reală, nu vă ambalați, dar te poate trimite înapoi în timpul și spațiul întâlnirii cu o persoană pe care ai văzut-o anterior. Adică șansele sunt destul de mari să găsești pe Intersect o persoană pe care ai văzut-o în metrou dimineața. Dacă ai noroc și are și el/ea aplicația. :D

Creatorii Intersect sunt trei tineri studenti in Bucuresti (Laurentiu Ion, Alex Dobrin, Bogdan Tirca) care au dus conceptul in San Francisco si au pornit o runda de finantare ce evalueaza Intersect la cel putin 3 milioane de dolari. Ideea le-a venit de la o emotie reala, caci si informaticienii sunt oameni. :)

intersect

Eu zic că e simpatică ideea. Voi ce părere aveți? :D

Despre autor: Bianca Ceică

Povestaș cu dor de ducă. Mică maestră de mari isprăvi 2.0 pe biancaceica.ro și pe cristianchinabirta.ro. :)

E oficial: deschidem Kooperativa 2.0 în Iași :)

#PoateVăInteresează Ziua Mondială a Somnului și altele mai jucăușe :D

8 comentarii

 1. catalin
  miercuri, 23 martie 2016, 12:32

  Intradevar,interesanta ideea,insa nu unica.O aplicatie cu un nume ce duce cu gandul la rabbit(wabbit parca,cu o fata de la constructii UTCB,in trailer)a fost lansata deja cu chiar 1 an in urma.

  Răspunde
  • joi, 24 martie 2016, 08:32

   Catalin, sunt mai multe aplicatii de genul asta. Dar asta nu are importanta prea mare. E ca in piata de presa online, sunt mai multe siteuri, dar fiecare isi vede de treaba :)

   Răspunde
  • sâmbătă, 26 martie 2016, 01:55

   Din câte ştiu eu, „Intersect” este numele nou al Wabbit. În orice caz, aplicaţia Intersect figurează ca fiind realizată de Wabbit…

   Răspunde
 2. miercuri, 23 martie 2016, 15:01

  Unica neunica daca este evaluata la 3 milioane chiar inseamna ceva .Poate detroneaza Facebook in viitor ,chiar daca nu e tot aia,cine poate stii.

  Răspunde
  • joi, 24 martie 2016, 08:32

   Mihai, ehe, pana sa detronezi facebook este cale lunga. Cam de aici pana la Luna sau ceva :))

   Răspunde
 3. marți, 29 martie 2016, 12:53

  Unde se îndreaptă lumea asta? Nici să te bagi în seamă cu o fată nu mai poți fără aplicații…?!

  Răspunde
 4. joi, 16 iunie 2016, 12:45

  Interesanta ideea insa tot facebook ramane la putere chiar si pentru dating.

  Răspunde
 5. Razzvan ioan
  miercuri, 14 iunie 2017, 09:53

  Facebook va fi in viitor detronat de VK(VKontakte),echivalentul rusesc al FB.E mult mai bine facut,nu e atata cenzura etc si continua sa se extinda.Am renuntat la FB acum 3 ani jumate si nu m-as mai intoarce la el…timpul poate va dovedi ca am dreptate!

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *