E oficial: deschidem Kooperativa 2.0 în Iași :)

Când am început eu aventura mea blogosferică, în urmă cu 7 ani și un pic, nu îmi imaginam că o să ajung să fac parte – cu mândrie și cu mare drag o spun! – din Kooperativa 2.0. O ispravă începută ca un concept de asociere a unor bloggeri ca să facă lucruri împreună și care a crescut, treptat, până a devenit ceea ce este acum, adică o agenție social media cu un specific aparte.

Spun despre Kooperativa 2.0 că are un specific aparte pentru că, pe lângă partea de consultanță social media (termen generic, desigur, dar cuprinzător, de aceea am ales să îl folosesc), pe lângă realizarea unor campanii cu bloggeri, pe lângă platforma Blogal Initiative (prin care derulăm campanii cu bloggeri gen concurs cu premii), mai avem și o rețea de 30 de siteuri și de bloguri (ceea ce înseamnă, altfel spus, owned media). Adică o mare șmecherie, ca să o dau cu limbajul meu de la peluză :))

În perioada următoare o să vă raportez mai multe despre ce facem noi aici, despre ce am făcut, despre ce planuri de viitor avem. Pentru că vrem să extindem Kooperativa 2.0 atât în București, dar – foarte important pentru noi! – și în țară. Pentru că am văzut că acest model asociativ funcționează și vrem să îl declinăm și în alte zone geografice, dacă vreți.

Din această perspectivă, sunt foarte mândru și onorat să vă raportez că Andreea Ignat a acceptat oferta noastră de a se ocupa de Kooperativa 2.0 în Iași. Bine, nu e de parcă am tras de ea cu excavatorul :)) Căci – așa cum se întâmplă uneori în viață lucruri frumoase – în timp ce noi ne gândeam la ea să o întrebăm dacă nu ar vrea să se ocupe de chestiunea în cauză, Andreea mi-a dat mail să mă întrebe dacă nu avem de gând să ne mișcăm mai cu talent și în Iași.

Când i-am văzut mailul, am rămas surprins. Și, pentru câteva clipe, chiar m-am întrebat dacă nu cumva – blogger bătrân și pe alocuri simpatic fiind :D – i-am spus ceva, i-am dat de înțeles cum că. Nope, pur și simplu am fost, vorba românească, gând la gând cu bucurie. Cu mare bucurie!

Așa că puteți considera că anunț și eu oficial că o să avem filială Kooperativa 2.0 în Iași. Sigur, suntem în pregătiri cu secțiunea Iași de pe kooperativa.ro, pregătim un eveniment de lansare, avem multe în plan, dar am zis să anunțăm deja că suntem pe treabă pentru că 1. vrem să strângem cât mai mulți bloggeri din Iași interesați să participe, într-un fel sau altul, la ce facem noi și Andreea cu Kooperativa 2.0 și 2. să vedem care sunt reacțiile în mediul de business – ca să o zicem direct :D – din Iași la această veste.

Așa că, dacă sunteți bloggeri din Iași, vă rog să completați chestionarul acesta și, dacă mai știți și alți bloggeri, să le spuneți să se înscrie și ei, pentru că pregătim lucruri faine și corespunzătoare :) Ce s-a făcut până acum în zonă, puteți vedea în prea-frumosul grafic realizat de Andreea, pe care o salut și pe această cale :)

Ne vedem cât de repede în Iași!

kooperativa 2.0

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “E oficial: deschidem Kooperativa 2.0 în Iași :)”

  1. Pingback: Bloggerii s-au tras în dubla 1 din Kooperativa 2.0 la Iași :) : Şapte pietre

  2. Cred că a fost o muncă grea să ajungi până aici și încă tot pe atât să ajungi mai sus. Nu sunt din Iași și n-am eu blog, dar îmi place când văd că cineva face ceva fain în blogosferă și o face cu cap și răspundere.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)