Gerovital Plant – noua gamă ce fai maci :D

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Faza despre noua gama Gerovital Plant cu ce fai maci e de la Daniel Botea zicere. Și o folosesc pentru că mi-a plăcut corespunzător. Traducerea: noua gama este bazată pe uleiul organic din flori de mac :)) Vă dau mai jos informații mai tehnice, dacă vreți, despre această gamă, dar înainte vreau să fac niște cuvenite precizări despre compania Farmec.

Mie tare îmi place brandul ăsta. Și pentru că este românesc (ce vreți, măh, am accente de astea patriotice perpetue!), și pentru că este bine făcut, și pentru că businessul este foarte bine construit, dar și pentru că de acest brand se ocupă niște oameni pe care îi apreciez.

Și vorbesc aici despre directorul general, Mircea Turdean, despre care știu că este genul de manager care face lucrurile să meargă înainte și pentru care echipa este foarte importantă. Vorbesc despre Ioana Borza, marketing manager, un om foarte profi și despre care toată lumea îmi raportează că este de comitet. Și, în primul rând, vorbesc despre colega Alina Dragoș (nuș ce funcție are în companie, ceva șef și ea :D), pe care o știu de multă vreme și pe care o apreciez mai mult decât sunt dispus public să o recunosc :))

Cumva, cred, de aia și merge brandul ăsta înainte și merge foarte bine, pentru că oamenii care se ocupă de destinul acestei companii (este că am băgat-o bine pe asta? :D) au căzut, ca să zic așa, la fix pe feng shuiul brandului.

Noua gamă Gerovital Plant vine pe același feng shui, ca să zic așa. După cum puteți vedea mai jos :)

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, anunţă lansarea unei linii de produse Gerovital Plant având la bază uleiul organic din flori de mac. Lansarea oficială a avut loc în cadrul unei expoziţii speciale ce a adus un omagiu frumuseții românești, atât de admirată și de apreciată în toată lumea.

IMG_5370„Româncele sunt renumite în lume pentru frumuseţea lor, iar noi le iubim cel mai mult – cei care le vedem zi de zi, le cunoaştem expresiile, bucuriile şi tristeţile. Noua gamă Gerovital Plant este creată special pentru menţinerea frumuseţii femeilor datorită compușilor benefici ce acționează activ asupra pielii lăsând-o catifelată şi hidratată. Secretul constă în uleiul organic din flori de mac obţinut din petalele de Papaver rhoeas, plantă provenită din culturi organice, fără pesticide, ierbicide sau fertilizatori minerali. Noua linie de produse va beneficia de o campanie integrată de comunicare și suntem siguri că această gamă va înregistra rezultate financiare foarte bune.”, a declarat Ioana Borza, Marketing Manager Farmec.

În noua gamă Gerovital Plant se găsesc produse cosmetice pentru îngrijirea zilnică a tenului (lapte demachiant hidratant, loțiune tonică antioxidantă, apă micelară hidratantă, cremă microdermabraziune, cremă hidratantă, cremă antirid revitalizantă SPF10, cremă fermitate contur ochi, buze, cremă nutritivă multivitamine), a corpului (cremă restructurantă antivergeturi, cremă termică anticelulitică) și a părului (șampon hidratant, balsam hidratant). Acestea sunt destinate persoanelor cu vârsta de peste 25 de ani și se bazează pe principii active naturale ce asigură o bună
toleranță și compatibilitate cu pielea.

Ingredientul de bază din fiecare produs este uleiul organic din flori de mac. Acesta are avantajul de a proteja tenul de factorii din mediul extern. Odată cu schimbările climatice, tot mai multe persoane devin alergice, dezvoltă anumite sensibilității ale pielii, iar uleiul din Flori de Mac are un efect calmant și de protecție. Este ideal în tratamentul cosmetic al tenurilor deshidratate, prevenind iritarea, apariția ridurilor și îmbătrânirea prematură a pielii. Pe lângă uleiul din flori de mac, au mai fost folosite ingrediente precum: uleiul natural Inca Omega și ceară de albine, uleiurile naturale de jojoba, squalan, avocado, vitaminele A şi E.

Povestea Gerovital Plant începe din anul 1985. Inovația stă la baza longevității gamei, produsele și principiile active ținând pasul cu ultimele descoperiri din industria cosmetică.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Gerovital Plant – noua gamă ce fai maci :D”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)