CeRe a lansat o campanie de fundraising online

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

CeRe aka Centrul de Resurse pentru participare publică (pentru cine nu ştie, unul dintre cele mai implicate ONG-uri pe zona de activism civic) a lansat prima campanie de fundraising online:  „Il cautam pe CELALALT”.

Iată, pe scurt, ideea campaniei, aşa cum o prezintă chiar autorii acesteia:
Povestea de la care am pornit este istoria celor 5 personaje care se bazeaza pe ALTUL sa faca treaba. Acesti multi de „ALTUL” sunt cetatenii cu care lucreaza CeRe, oamenii care se implica si stau pe capul autoritatilor pentru rezolvarea unor probleme din comunitate cu care ne confruntam cu totii.
„CEILALTI” sunt donatorii individuali, pe care ii cautam, oamenii care au incredere in cetatenii care contribuie la schimbare, schimbarea in bine in modul in care autoritatile inteleg sa consulte cetatenii inainte de a lua decizii in numele lor.
Acestea fiind zise, dacă rezonați cu mesajul campaniei, puteți dona şi voi aici.
CeRe

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)