Canon a lansat un nou EOS pentru începători

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Dacă sunteți noi în ale fotografiei, vedeți că s-a lansat un nou model Canon EOS (EOS 1300D, mai exact), dedicat tocmai începătorilor:

Aparatul este un mijloc ideal de acomodare cu fotografia DLSR, incluzând Dynamic NFC și Wi-Fi pentru o partajare mai simplă ca oricând, alături de o gamă de funcții îmbunătățite care vă ajută să faceți fotografii și filme impresionante. Având un senzor de 18 megapixeli și o manevrare facila, modelul EOS 1300D este camera foto perfectă pentru a surprinde imagini gata pentru distribuire.

Modelul EOS 1300D include procesorul DIGIC 4+ de la Canon și un sensor de 18 megapixeli, de tip APS-C, care vă permite să surprindeți detalii complexe și culori diverse în fiecare cadru. Puteți fotografia scene în care oamenii și obiectele ies în evidență pe un fundal blurat, grație capabilităților câmpului cu adâncime mică oferite de camera foto EOS 1300D. Veți dori să distribuiti fotografiile dvs. de oriunde v-ați afla, având ajutorul camerei foto în a surprinde atât prim-planuri din natură, cât și portrete și peisaje urbane. Oferindu-vă posibilitatea de a alege dintre peste 80 de obiective EF și alte accesorii, modelul EOS 1300D este un DSLR versatil, care vă asigură rezultatele scontate acum și flexiblitate pe viitor.

Funcțiile-cheie ale modelului EOS 1300D:

  • Conectare și partajare facilă a imaginilor dvs.
  • Explorați-vă creativitatea în fotografie și film
  • Surprindeți detalii uimitoare
  • Începeți-vă de aici călătoria în lumea fotografiei alături de Canon

P. S. Detalii aici.

canon

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)