La mulți ani, Adi Ordean!

Am crescut cu muzica lui Adi Ordean. Bine, nu doar cu a lui, dar ați prins ideea :) Mi-e greu să vă spun ce tare m-am bucurat când mi-a spus producătoarea emisiunii Brandu lu Chinezu, stimabila Codruța, ”măh, vezi că o să faci emisiune cu Adi Ordean”. Pfoai, ce onoare…

Și nu o zic la mișto, doar ca să mă aflu în treabă. Chiar mă simțeam cam energizat, ca să zic așa, că o să îl am invitat de ditai Greuceanul muzicii românești. Iar emisiunea a ieșit una de colecție, vă spun eu. Cu niște povești pe care ni le-a spus Adi, de și acum mai râdem la ele :)) Aveți emisiunea integrală mai jos, eu zic să vă faceți un pustiu de bine și să vă uitați la ea.

Adi Ordean împlinește astăzi o anumită vârstă. Ocazie cu care îi urez un ”La mulți ani” din tot coraconul meu. Și îi doresc să cânte și să ne încânte încă mulți ani de acum înainte. Ăsta e un Pact, cum ar veni! :))

Vă las cu piesa de mai jos. Cântată chiar de Adi. În varianta de pe vremuri și cu fotografii ale prietenilor lui de pe Facebook. În ordine alfabetică :))

10 Martie 1955, Sibiu, acolo m-am născut acum 61 de ani. Vreau să vă spun o poveste muzicală, chiar cu vocea mea, pentru…

Posted by Adrian Ordean on Wednesday, 9 March 2016

Și înregistrarea cu emisiunea cu pricina.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)