Herman Miller, prezent în România prin Workspace Studio – Ergonomos

Vă dau această știre despre brandul Herman Miller, prezent în România prin grupul de firme Workspace Studio – Ergonomos, în calitate de Dealer Partner, pentru că, din păcate, nu am reușit să ajung la evenimentul de lansare a spaţiului de prezentare a produselor companiei americane. Și, cum invitația venise de la o stimabilă care mie mi-e cam simpatică, am zis că măcar atât pot să fac, să anunț această ispravă, ca băieții, gen :))

Care-i treaba cu Herman Miller

Așa, direct, ca de la peluză, Herman Miller este lider mondial al industriei de scaune ergonomice și sisteme de mobilier de birou. Adică brandul creează de peste o sută de ani soluții inovatoare, expuse în colecțiile permanente ale marilor muzee de artă modernă. Cea mai cunoscută creaţie a sa este Aeron, legendarul scaun de birou care a stabilit etaloane nedepăşite în știința materialelor și ergonomiei.

showroom Herman Miller„Axarea pe ergonomie și designul centrat pe ființa umană au reprezentat temeiurile creării Workspace Studio – Ergonomos, mărturiseşte dl. Horaţiu Didea, managing partner al companiei. În ultimii cinci ani am reuşit să atragem alături de noi companii precum Wearwell, producătorul nr.1 mondial de covoare ergonomice, Blueair AB, lider al industriei de purificatoare de aer sau Mey Gmbh, unul dintre cei mai mari producători de scaune ergonomice industriale. De curând, am devenit Dealer Partner în România al Herman Miller, iar oferta noastră de soluții la cheie de amenajări de birouri este completată cu furnizori precum Tapibel/Incati, producător belgian de mochetă, furnizor autorizat al Olimpiadei de la Rio de Janeiro, Wuteh, companie poloneză producătoare de mobilier de birou și Buzzispace, lider european în mobilierul acustic și de design. Aceasta ne-a permis o evoluţie organică, cifra de afaceri din 2015 atingând un milion de euro, iar pentru acest an mizăm pe o creştere la cel puţin 1,5 milioane euro”.

Care-i treaba cu noul show-room Herman Miller

În ultimii douăzeci de ani felul în care oamenii muncesc s-a schimbat drastic, motiv pentru Herman Miller să creeze „Living Office”, o nouă metodologie de planificare, dimensionare şi mobilare a spaţiului care se bazează pe studii de sociologie, arhitectură şi tehnologia informaţiei, care au durat şase ani. Acest concept va putea fi experimentat în noul show-room din Sky Tower.

showroom Herman Miller_1„Biroul trebuie să atragă, să încurajeze, să favorizeze și să rețină talentul, cel care propulsează strategia unei organizații, explică d-na Delia Didea, arhitect în cadrul Workspace Studio. Munca în «open space» încurajează colaborarea, atât de necesară creșterii productivității și inovației. Ultima tendință care răspunde acestor provocări este mobilierul colaborativ și acustic, este gândit să creeze delimitări ale spațiului promovând în același timp colaborarea, caracteristicile acustice reduc considerabil zgomotul, iar prin design-ul personalizat soluțiile colaborative dau o notă personalizată fiecărui spațiu, contribuind la favorizarea manifestărilor individuale ale angajaților și la creșterea stării de bine”.

La rândul său, dl. Bogdan Bolohan, Managing Partner, a observat existenţa tendinţei „multor companii de a investi tot mai mult în soluții ergonomice și de mobilare de înaltă calitate, cu condiția de a obține plus valoare și un «return on investment» mai bun. Răspunsul nostru a fost de a oferi, în colaborare cu Herman Miller, mobilier de birou de înaltă calitate la prețuri mai mici. De asemenea, suntem bucuroşi să anunţăm că Impact Hub, organizația ce susține dezvoltarea antreprenorială, a ales să mobileze noul său sediu din Cluj, de curând inaugurat, cu creaţii ale Herman Miller”.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.