NIVEA MEN Creme, o simpatică activare de brand :D

Cum zilele astea am fost lovit din mai multe părți de mai multe chestii (unele rele, altele bune, știți voi, ca în viață…), am ajuns destul de târziu să văd, la birou, ce mi-au trimis cei de la NIVEA MEN Creme. Dar, când am desfăcut ditai pachetul, am ridicat sprânceana. Căci, din prima, nu m-am prins care este scopul și durata vizitei acestui pachet :))

nivea men creme 1Apoi, pe măsură ce citeam instrucțiunile, am început să râd. Căci era vorba despre un ghid de întrajutorare a bărbatului, cum ar veni, ca să iasă cu succes decisiv din săptămâna plină de început de martie, când, desigur, tebuie să cinstim, onorăm și sărbătorim doamnele și domnișoarele din viața noastră. Ca să nu zic altfel, lăsați-o așa :))

Ei bine, este vorba despre două ghiduri. Unul despre cum să faci un buchet de flori. Ceea ce, firește, este o știință de-a dreptul ocultă pentru cei mai mulți dintre bărbați. Iar al doilea ghid este despre cum să faci niște paste cât de cât comestibile, ca să nu dormi pe preș :))

Am împrumutat filmul de mai jos, ca să vedeți ce și cum, de la colegul Cristi Florea, care a primit și el, ca băieții, kitul cu pricina :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: