Care-i numitorul comun pentru o drujbă și o cremă de hidratare? Bărbatul, firește :D

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Bun PR-ul celor de la Nivea Men. Bărbătesc de-a dreptul ca să zic așa :)) După ce în urmă cu ceva vreme m-au lovit cu o chestie legată (într-un mod pe atât de ciudat pe cât de invovator :D) de bere, uite că de data asta (în timp ce eu hălăduiam pe meleaguri englezești) au lovit din nou. De data asta cu o chestie cu… scule.

Uitați-vă la poza de mai jos (luată de la Cristi Florea; v-am spus, eu eram out of the picture). Cu niște lucruri. Scule, de fapt. Cu care scule eram provocați să deschidem cutia cu pricina. În care cutie era Nivea Men Creme (despre care vă dau informații colea mai jos).

nivea

Mno, lăsați că asta a fost faină rău. Dar uitați ce a urmat. Adică un mesaj video personalizat, după cum urmează :)

Hai că nu aveți cum să ziceți că nu au pus bine problema. Chiar nu aveți cum să ziceți :D

Acum informațiile promise despre Nivea Men Creme, din comunicatul oficial, cum se cuvine.

Da, chiar şi bărbaţii au nevoie de hidratare. Doar că nu le place s-o recunoască. Aşa că am creat NIVEA MEN Creme, prima cremă masculină din cap până-n picioare! Ideală pentru bărbaţi şi cele mai importante unelte ale lor:

nivea men creme

La exterior, cutia cu aspect masculin e un accesoriu util şi cool, pe care poţi să-l scoţi din buzunar fără să facă prietenii mişto de tine. Şi încă un bonus: mecanismul de deschidere cu filet, în care poţi să ai încredere că se deschide atunci când vrei şi că rămâne închis atunci când îl închizi.

La interior, o cremă adevărată: gata să îngrijească pielea bărbaţilor de pe mâini, faţă sau corp. Miros pur masculin. Textură uşoară – hidratează eficient şi se absoarbe instant, fără să lase pielea lipicioasă.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Top articole din această secțiune

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)