HomeFest, primul festival jucat în sufragerii și dormitoare

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Când am auzit de HomeFest, mi-am amintit imediat de copilărie,  când, împreună cu prietenii de năzbâtii, mergeam acasă la cineva și ne jucam tot felul de jocuri de rol.

Nu sunt sigură dacă ideea din spatele HomeFest a venit tot cu gândul la copilărie, dar știu cu certitudine că primul festival artistic care se desfășoară în case și apartamente, vă așteaptă la cea de a treia ediție, între 15 și 25 martie.

Primele două ediții ale festivalului au reunit peste 90 de artiști, din România, Austria, Finlanda, Israel, Iran sau Olanda, și aproape 800 de spectatori, în peste 35 de case și apartamente din cartierele Bucureștiului. S-a jucat teatru, s-a performat, s-a dansat, s-a discutat și s-a văzut artă prinsă pe pereți, în cadrul a peste 35 de evenimente.

Ediția a treia a festivalului va traversa Bucureștiul în lung și în lat cu artiști locali și străini care își vor experimenta creațiile în sufragerii și dormitoare. Aceste noi spații de performance, marca HomeFest, vor găzdui de la piese de Shakespeare și Cehov la creații de dans contemporan, concerte și filme.
Festivalul se va deschide cu performance-ul austriecilor Maria Hera și Thanh Hoa Luong, FAMILY Dreaming și Lucid VITA. Alice Pons și Olivia Rechowsky vor performa într-un spectacol care a întâmpinat mare succes în Amsterdam, iar invitatul special al festivalului, Vintilă Mihăilescu, va aștepta publicul la o discuție surpriză.

Ce ziceți de năzbâtia aceasta? Că există deja de trei ani, nu mai comentez. :))

homeFest
P. S. Rezervările la HomeFest s-au deschis pe Bucharest City App din 5 martie, așa că aruncați un ochi pe programul festivalului, în caz că vreți să mergeți. :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)