Se caută bloggeri din Iași. Dați de veste dacă știți pe cineva :)

Dragilor, în prezent se lucrează la o bază de date cu bloggeri ieșeni. Așa că, dacă sunteți din Iași și aveți un blog, sunteți invitați să vă înscrieți aici. Vă recomand să o faceți pentru că așa veți fi la curent cu evenimentele și campaniile cu bloggeri din orașul vostru.

Firește, puteți ajuta și dacă știți bloggeri din Iași și dați vestea mai departe. Tot așa, dacă nu știți bloggeri din Iași, dar știți pe cineva care știe bloggeri din Iași și-l rugați să dea vestea mai departe. Puteți ajuta și dacă nu știți nici măcar un blogger din Iași, dar dați oricum vestea mai departe. Cred că ați înțeles ideea. :))

iași

9 comentarii la “Se caută bloggeri din Iași. Dați de veste dacă știți pe cineva :)

 1. Leo Răspunde

  Oare se vor face pentru fiecare oraș mai mare? Oare va fi ceva și pentru Sibiu?

 2. Alex C Răspunde

  Primul link nu trebuia sa fie catre baza de date? Ambele linkuri duc la formular.

  • Cristian China-Birta Răspunde

   Către ce bază de date? Păi focusul meu fix pe formular este, căci așa se face baza de date :) Sau nu înțeleg eu ce mă întrebi…

   • Alex C Răspunde

    „în prezent se lucrează la o bază de date cu bloggeri ieșeni” – ma gandeam ca poate fi vazuta respectiva baza de date, pentru a nu recomanda lumea acelasi blogger de 20 de ori. La asta ma asteptam cand am vazut link pe textul respectiv, nu sa vad ca ambele linkui duc la formular.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: