Jimmy Wales, co-fondatorul Wikipedia vine în România

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

După o scurtă căutare pe Wikipedia, am aflat că Jimmy Wales este co-fondatorul probabil celei mai cunoscute enciclopedii din Galaxia Internet (dacă îmi permiteți să mă exprim așa). Wikipedia nu reprezintă doar un spațiu cu informații dintre cele mai diverse (atenție, a nu se crede tot ce scrie acolo, aproape oricine poate adăuga conținut până la urmă), ci și salvarea a milioane de elevi și studenți de pe mapamond, prea leneși să-și facă o temă singuri sau să meargă la bibliotecă.

Revenind la Jimmy Wales, co-fondatorul Wikipedia, acesta vine în România, ca invitat la McCann / Thiess Conferences.

Nu știu dacă a acceptat invitația inainte sau după ce a aflat că avem un Internet mult mai performant față de americani, dar dacă vreți să-l vedeți pe cel căruia îi datorăm (aproape) toți cel puțin o bere și o notă de trecere, poftiți la conferință!

wikipedia

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)