La Code School, programarea se învață prin joacă

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Edison este numele robotului care-i va ajuta pe copiii de la Code School să învețe programare. Prin joacă, firește, pentru că știm foarte bine cât de importantă este aceasta pentru cei mici.

Astfel, Code School, devine clubul de tehnologie care a adus pentru prima oară în România robotul Edison pentru a­-i ajuta pe copii să învețe mai ușor principiile programării. 

Edison este un robot accesibil, distractiv, compatibil LEGO ce detectează obstacolele cu ajutorul senzorilor infraroșu, urmărește linia continuă sau detectează lumina, redă sau răspunde la sunete, comunică cu alți roboți Edison și în plus, poate fi controlat prin telecomandă unui TV. El prezintă  o  cale  captivantă  și  distractivă  de  predare a unor noțiuni de matematică, informatică  sau  tehnologie și este prietenul tuturor copiilor și elevilor pasionați de programare.

roboti

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)