Bucharest Pet Exhibition găzduiește 3500 de animăluțe

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Dacă acasă vă așteaptă un prieten necuvântător, să-l hrăniți și să-l iubiți, dacă nu vă puteți abține să atingeți animalele de companie ale străinilor din parc și dacă pe lista dumneavoastră de cumpărături sunt (sau vreți să fie) mâncare, hăinuțe și jucării pentru animăluțe de companie, Bucharest Pet Exhibition este clar un eveniment de neratat pentru voi.

Și pentru că e musai să aflați detalii despre eveniment, vă spun că acesta se întâmplă între 4 și 6 martie (așadar, puțină grabă, vă rog) și găzduiește aproximativ 3500 de blănoși, pufoși (sau nu) în pavilioanele expoziționale de la ROMEXPO.

Bucharest Pet Exhibition se adresează atât publicului larg, iubitor al animalelor de companie, cât şi producătorilor şi distribuitorilor de produse (hrană, accesorii, cărţi, echipamente de protecţie, consumabile veterinare, cosmetice) şi servicii (medicale, de protecţie a animalelor, de dresaj) dedicate prietenilor cu blană sau pene.

Atât am avut de zis, acum dați o fugă la Romexpo că animăluțele vă așteaptă. A, da. Detalii aici.

bucharest pet exhibition

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Bucharest Pet Exhibition găzduiește 3500 de animăluțe”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)