Turneu de flaut și pian în România: „La Vida Loca”

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Sub denumirea „La Vida Loca”, vor avea loc în România 7 concerte extraordinare de flaut și pian, susținute de Matei Ioachimescu și Alfredo Ovalles. Evenimentele se vor desfășura în perioada 10-17 aprilie 2016 în orașe precum București, Otopeni, Deva, Cluj-Napoca, Mediaș și Bistrița.

Renumitul flautist Matei Ioachimescu, revine pe scenele din România, de această dată alături de pianistul venezuelean Alfredo Ovalles, pentru a oferi melomanilor un spectacol muzical de excepție. Cei doi artiști vor prezenta, în premieră, o poveste sonoră inedită despre viață, dragoste imposibilă, celebrarea naturii și dans, playlist-ul serii cuprinzând muzică din Venezuela, Argentina, Peru, Cuba sau Brazilia, dar și o lucrare special creată pentru acest eveniment și dedicată celor doi interpreți de către compozitorul Mario Forte.

Primul concert din cadrul turneului se va desfășura pe 10 aprilie, la Centrul Cultural “Drăgan Muntean“ (Sala “Liviu Oros”) din Deva, fiind urmat de recitaluri în Cluj-Napoca (11 aprilie Academia de Muzică “Gheorghe Dima”), Bistrița (12 aprilie, Sinagoga), Mediaș (13 aprilie, Casa Schuller), București (15 aprilie, Creart – Sala Teatrelli), Otopeni  (16 aprilie, Centrul de Cultural “Ion Manu”).

Matei Ioachimescu și Alfredo Ovalles vor încheia turneul La Vida Loca în București, pe 17 aprilie, la Teatrul Odeon, acest concert fiind realizat cu sprijinul CREART, Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București.

„La Vida Loca”

„La Vida Loca”

P. S. Urmăriți informațiile despre turneul „La Vida Loca” pe Facebook și YouTube.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)