Marea Poezie, încă o posibilă dovadă că românul e născut poet

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Nu știu dacă înclinația românului spre poezie e ceva dovedit științific sau dacă noi, ca popor, suntem într-adevăr mai poeți decât alții, dar când aud de isprăvi ca „Marea Poezie”, tind să cred că da. :))

Și ca să vă dumiresc în ce constă în această nebunie (pardon, ar fi trebuit să îi zic poezie), aflați că suntem provocați. Nu să ne dăm aere de Eminescu și Arghezi, ci să contribuim și noi cu niște versuri modeste pentru a crea o poezie (nici mai mică, nici mai mare) de 1.000.000 de versuri.

Haideți că se poate! Nu-i deloc complicat, trebuie doar să scriem aici ceva cu oarecare sens și rimă și gata, contribuția noastră se notează și se înregistrează. Și dacă ne cuprinde vreo febră artistică, nu trebuie să ne facem griji, nu ne interzice nimeni să scriem mai mult. Dimpotrivă.

Acum, de adunat 1.000.000 de versuri, eu sunt încrezătoare că vom reuși să adunăm că suntem oameni săritori și cu imaginație, dar nu pot să mă abțin să nu mă întreb: Cine le recită pe toate?

marea poezie

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Marea Poezie, încă o posibilă dovadă că românul e născut poet”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)