Cum să îți construiești ochelari de realitate virtuală din ambalajul Grolsch

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Informația de bază, ca să zic așa, este următoarea: din ambalajul de doze Grolsch îți vei putea face proprii tăi ochelari de realitate virtuală și vei putea încerca experiențele captivante ale clipurilor 360, create pentru prima dată de un brand de bere din România.

Și, ca să aveți și un fel de ”dacă chinezu a putut, pot și eu!” :)), vă raportez mai jos cum am construit, cu mânuțele astea două, ochelarii de realitate virtuală, chiar din ambalajul ăla de carton, în care vine six-packul Grolsch. Așa, ca o precizare esențială, când am aflat ce trebuie să facem, am fost foarte sceptic. Pentru că eu unul, când vine vorba despre lucru manual, ca să zic așa, nu doar că nu mă pricep, dar nici nu mă trage ața de nici o culoare. Dar uite că mi-a ieșit, după cum puteți vedea mai jos :)

Acuma, ca să o zicem pe aia dreaptă, chiar trebuie să fi venit de pe altă planetă să nu îți iasă, atât de clar este explicat, chiar pe cartonul cu pricina, ce ai de făcut. Ca material ajutător aveți și un tutorial video (aveți și clipul mai jos, dar eu v-am dat link înspre Experimentalist.ro, căci acolo vedeți și alte lucruri), dar ăsta este doar pentru cei care sunt din categoria mea, adică pastă de hamei când vine vorba despre făcut lucruri de astea manuale :D

La masa de lucru, am stat alături de stimabila Corina Georgescu. Pe sistemul ce nu înțelege ea, apoi clar nu înțeleg nici eu :)) Dar, până la urmă, uite că ne-a ieșit și am reușit amândoi să construim acei ochelari, spre surpriza noastră reciprocă :D

Pe lângă faptul că ne-am distrat în timp ce făceam ochelarii ăia și pe lângă faptul că am ”udat” reușita cu niște Grolsch, mai am două motive pentru care mi-a plăcut această activare de brand.

Unul dintre ele este gustos. Dap, gustos, căci cateringul la eveniment a fost oferit de Fata care gătește cu flori (ocazie cu care am și cunoscut-o) și pot să vă spun că (deși mie nu prea îmi place, de regulă, mâncarea asta numită generic catering – știți voi, chestii mici și multe :D) tot ce am gustat a fost excelent! Chiar vă recomand, când aveți un eveniment și vreți să impresionați și prin degustări, să analizați și oferta asta.

Al doilea motiv este că i-am văzut la lucru pe băieții de la Wood Be Nice. Niște meseriași cu idei, ca să le zic așa. Care fac niște lucruri foarte mișto. Spre exemplu, la evenimentul cu pricina, au făcut (mă rog, ar fi trebuit să prestăm noi, dar dă-i pace :D) niște lămpi super-simpatice cu un abajur dintr-o doză de Grolsch.

Vă las cu niște poze făcute de musiu Mihnea Ratte. Mă rog, mai puțin cea în care zici că sunt un mic Frankenstein al berii, selfie care îmi aparține :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Cum să îți construiești ochelari de realitate virtuală din ambalajul Grolsch”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)