ATRA Doftana propune pro-teambuilding

Nu îmi spuneți că nu vi s-a întâmplat până acum să mergeți într-un loc – din afara orașului – și să vă placă atât de mult încât să vreți să lucrați de acolo, că nu vă cred. Adică, oricât de prietenos ar fi biroul dumneavoastră, nimic nu se compară cu unul în mijlocul naturii. Cum e acesta, de exemplu:

atra

Este că v-ar tenta să aveți biroul chiar acolo?

Ei bine, cei de la ATRA Doftana (căci acela este locul cu pricina) spun că se poate. Cum? Printr-un pro-teambuilding, concept ce presupune să-ți muți biroul timp de o săptămână la ATRA și să lucrezi chiar în mijlocul naturii. 

ATRA Doftana își propune prin acest nou concept să atragă echipe de lucru din diferite domenii, care au nevoie de un cadru liniștit, relaxant, atrăgător şi aproape de București, pentru a planifica şi lucra la diverse proiecte.

Pachetul de pro-teambuilding pornește de la prețul de 200 lei/persoană/regim camera dublă și 250 lei/persoană/regim cameră single și include 3 mese, o noapte de cazare și spațiu pentru ședințe dotat standard. În plus, accesul la saună, sala de fitness și internetul sunt gratuite. Opțional, contracost, se poate opta pentru echitație, trasee montane cu bicicleta și drumeții în zonă.

Resortul are 9 camere şi o capacitate totală de 24 de persoane. ATRA a câştigat titlul de „Pensiunea Anului 2013” la Gala Premiilor de Excelenţă în Turism. Totodată, în 2012 a fost premiată de Bienala de Arhitectură, iar în 2011 de Anuala de Arhitectură.

atra

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)