Sejur în Everest. E pe bune, vă jur! :))

Mă rog, poate exprimarea sejur în Everest este departe de a fi exactă. Ok, recunosc, este foarte departe :)) Dar asta mi-a venit prima dată în minte când am văzut oferta lui musiu Costin Miu. Care zice fix așa: care vreți să veniți cu mine în tabăra de bază de pe Khumbu Glacier, unde să petreceți 24 de ore?

Lasă că ideea de a trage o tură, cum ar veni, până pe Everest este de mare angajament, dar noi venim cu un bonus: cei care bateți palma cu Costin să mergeți pe Everest, primiți din partea Kooperativa 2.0 și dreptul de a participa gratuit la turele montane și la antrenamentele fizice pe stadion din programul Mont Blanc Challenge.

Un bonus corespunzător, zic, pe care puteți să îl primiți dacă dați un mail pe costin at costinmiu.com, ziceți codul ”Kooperativa” și sunteți pe treabă :D

sejur everestCam care-i treaba cu acest sejur în Everest

Everest Base Camp Trek este cel mai cunoscut, cel mai greu și cel mai frumos trek din lume. Torente traversate pe poduri suspendate, văi spectaculoase între versanții munților de peste 7000 de metri, mănăstiri budhiste și temple hinduse și, peste toate, experiența personală specială a trekingului la altitudine fac din Everest Base Camp Trek un must do pentru căutătorii de aventură, fotografie și experiențe culturale inedite.

Aeroportul din Lukla, pitorescul oraș Namche Bazaar, liniștea mănăstirii de la Tengboche, spectacolul piramidei lui Ama Dablam, vârful supranumit Matterhorn-ul din Himalaya, sau energia fantastică a sanctuarului de la 4800m sunt doar câteva dintre poveștile drumului din Kathmandu spre Everest Base Camp.

Important: Everest Base Camp este un trek. Nu necesită o pregătire montană specifică, dar o condiție fizică decentă este recomandată.

Cât costă acest sejur în Everest

Preț: 1600 euro + biletul de avion București-Kathmandu (aprox. 700 euro)

Prețul include:

Transferuri aeroport-hotel-aeroport
Trei nopți de cazare în Kathmandu
Full board (mic dejun, prânz, cină) pe perioada trek-ului
Cazare îmn lodge-uri pe perioada trek-ului în camere duble
O noapte de cazare + masă în tabăra de bază de pe Everest
Serviciile de ghizi și porteri (1 porter la două persoane)
Biletele de avion Kathmandu-Lukla-Kathmandu
Taxa de acces în Parcul Național Everest

Găsiți la Costin toate detaliile. Eu doar v-am zis că există această ofertă, la care – simt deja – unii dintre voi încep cu fremătatul, cu calculatul, cu verificatul calendarului, alea, alea… :)) Și să nu uitați de codul ”Kooperativa” ca să primiți gratuit și programul de antrenament cu pricina!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)