Copii care renunță la o parte din copilăria lor…

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Tare m-a emoționat mesajul din filmulețul de mai jos… Când i-am dat play, știam că o să simt niște furnici prin stomac, pentru că fetița din film, Ana, este fiica lui Claudiu Ciobanu, prieten și membru în Kooperativa 2.0. Ana este pe felie rău cu Mara mea cea minunată și le-am văzut, ca părinți, de multe ori la lucru, ca să zic așa :))

Ei bine, lăsați emoția asta despre care vă spuneam. Care a existat, desigur. Dar emoția care m-a pălit când am auzit-o pe Ana spunând că ea renunță la niște lucruri ca să facă ce îi place, să danseze, ei bine, dragilor, știind că așa și este și că Ana, la vârsta ei, chiar renunță la multe bucăți de copilărie (permiteți-mi expresia…) pentru a face dans la modul profesionist…

Vă rog să vă uitați la filmulețul de mai jos. Și, dacă puteți să ajutați trupa Dance World să ajungă la Campionatul Mondial al Artelor din SUA, vă rog să o faceți. Și să vă gândiți că dați o șansă extraordinară pentru cei 22 de copii din trupă nu doar la a face, la nivel înalt, ce s-au pregătit, atâta amar de ani să facă, dar că o astfel de experiență în ajută enorma ca oameni.

Fac un apel și la branduri. Pentru că știu că multe se pupă pe strategia lor de comunicare cu ceea ce reprezintă copiii de la Dance World. Vă rog să vă implicați să îi sprijiniți. La schimb, eu vă ofer susținerea mea. Care înseamnă, după caz, ce o să negociem :) Adică partea de consultață pe social media, să scriu pe blog despre gestul pe care îl faceți, să vin la voi în companie să susțin workshopuri despre social media sau despre branding personal, să fac pe MC-ul la evenimentelor voastre, voi îmi spuneți cum pot ajuta ca să vă mulțumesc pentru că îi susțineți pe acești copii minunați.

Vă mulțumesc tuturor!

Alătură-te campaniei „Dansam pentru Romania la Hollywood”Sustine-o pe Ana sa danseze pentru Romania la Hollywood!#dansampentruRomania #danceworldRon – RO35 BACX 0000 0012 3728 6000Eur – RO08 BACX 0000 0012 3728 6001USD – RO78 BACX 0000 0012 3728 6002Asociatia Coloram Zambete, CIF 31634130Detalii despre calificarea la WCOPA – Campionatul Mondial al Artelor http://bit.ly/1ROnQej

Posted by Scoala de Dans Dance World on Thursday, 18 February 2016

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Copii care renunță la o parte din copilăria lor…”

  1. Multumesc in numele meu, multumesc in numele sufletelor mici de la Dance World! M-a emotionat cand am citit si mi-am dat seama ca de fapt este exact cum am scris si ca ei renunta la copilarie in numele dansului. Si nu trebuie sa sune trist cum m-am exprimatc pentru ca este al naibi de frumos. Este un stil de viata pe care daca ti-l propui nu mai poti renunta la el. Sunt fericita ca te-ai gandit la copiii mei , ca te-au impresionat si ca te-ai alaturat campaniei intr-un mod atat de frumos !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)