Card Praktiker cu reduceri pe viață

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Vă spun despre acest card Praktiker, care vă oferă reduceri pe viață (vedeți ce și cum mai jos) nu mânat dintr-o dragoste decisivă pentru meștereală, ca să zic așa, căci departe de mine acest concept :)) Mai pe șleau spus, fac parte din acea categorie de bărbați cărora nu le este rușine să recunoască, sus și tare, că nu ai nici o legătură cu meșteritul prin casă. Și că, pe sismte de defuncta diviziune socială a muncii, dacă este de schimbat un robinet, chem specialistul. Ca să fie clar :D

Dar știu că mulți dintre voi sunteți interesați de aceste chestiuni. Ba, mai mult, am amici la care apelez când vine vorba despre dat o gaură, schimbat un robinet, înlocuit nuș ce la nuș ce instalație, pe motiv că ”hai să mă ajuți că dau și io o bere”. Cu accent pe bere, desigur!

Card Praktiker cu reduceri pe viață, succint ghid

card praktikerExistă două tipuri de carduri, Blue sau Gold.

Cardul este valabil pe viață și se obține gratuit, atât online, cât și în magazinele Praktiker.

Posesorii de card pot beneficia pe viață de prețuri speciale, discount-uri și chiar cadouri atât pentru ei, cât și pentru casă.

Clienții trebuie să prezinte cardul la fiecare achiziție pentru a acumula cumpărături. Când valoarea cumpărăturilor cu cardul atinge pragul de 3.000 de Lei, cumulat în ultimele 12 luni, clienții vor beneficia de un voucher în valoare de 5% reducere. Din acel moment, la fiecare cumpărătură ulterioară clienții Praktiker vor putea utiliza discount-ul de 5% din valoarea bonului fiscal de la ultima achiziție efectuată.

Ce beneficii are posesorul de card Praktiker

  • Vouchere de 5% pe viață
  • Oferte exclusive, produse cu reduceri de pana la 20%
  • Acces la un cont online pentru fiecare posesor de card.
  • Posibilitatea de a ajunge la reduceri permanente de 10% direct la casa de marcat
Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)